Αγρίνιο: Βαθιά οδύνη στην κηδεία του 21χρονου Θανάση που σκοτώθηκε στο σοκαριστικό τροχαίο
Συγγενείς, φίλοι, συγχωριανοί του συγκεντρώθηκαν από νωρίς στην εκκλησία του χωριού για να πουν το τελευταίο αντίο στον Θανάση🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε στον Κελανίτη Ποταμούλας στο Αγρίνιο η κηδεία του 21χρονου Θανάση, που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα. Συγγενείς, φίλοι, συγχωριανοί του συγκεντρώθηκαν από νωρίς στην εκκλησία του χωριού για του πουν το τελευταίο αντίο.
Εμπλέκεται και τρίτο όχημα στο δυστύχημα;
Το ΙΧ του 21χρονου πήρε φωτιά, όταν συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με βαν στην εθνική οδό, κοντά στην πόλη του Αγρινίου. Από τη σύγκρουση, το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσα στις προστατευτικές μεταλλικές μπάρες, αναποδογύρισε και τυλίχθηκε στις φλόγες.
Η 17χρονη συνοδηγός κατάφερε να βγει από το φλεγόμενο όχημα, ενώ ο 21χρονος εγκλωβίστηκε. Όπως αναφέρει το agrinionews.gr ερευνάται η εμπλοκή ενός τρίτου οχήματος, αφού γίνεται λόγος για ένα μαύρο SAXO, κάτι που προκύπτει από δύο καταθέσεις, με τη μια εξ αυτών να είναι του οδηγού του βαν, καθώς το εν λόγω ΙΧ φέρεται να εμπλέκεται στο δυστύχημα.
Σκληραίνουν τη στάση τους οι αγρότες - Στο «τραπέζι» νέες κινητοποιήσεις μετά τις γιορτές
Ιβάν Σαββίδης: «Θέλω να είμαστε στην κορυφή, μόνο αν το αξίζουμε - Αυτό είναι το DNA του ΠΑΟΚ!»
«Σάρωσε» το ελληνικό box office ο «Καποδίστριας» στις πρώτες τέσσερις ημέρες κυκλοφορίας
Μπήκε και επίσημα στο κλαμπ των δισεκατομμυριούχων η Μπιγιόνσε - Πώς ξεπέρασε το όριο του 1 δισ. δολαρίων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



