Αγρίνιο: Βαθιά οδύνη στην κηδεία του 21χρονου Θανάση που σκοτώθηκε στο σοκαριστικό τροχαίο
Συγγενείς, φίλοι, συγχωριανοί του συγκεντρώθηκαν από νωρίς στην εκκλησία του χωριού για να πουν το τελευταίο αντίο στον Θανάση🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε στον Κελανίτη Ποταμούλας στο Αγρίνιο η κηδεία του 21χρονου Θανάση, που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα. Συγγενείς, φίλοι, συγχωριανοί του συγκεντρώθηκαν από νωρίς στην εκκλησία του χωριού για του πουν το τελευταίο αντίο.
Εμπλέκεται και τρίτο όχημα στο δυστύχημα;
Το ΙΧ του 21χρονου πήρε φωτιά, όταν συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με βαν στην εθνική οδό, κοντά στην πόλη του Αγρινίου. Από τη σύγκρουση, το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσα στις προστατευτικές μεταλλικές μπάρες, αναποδογύρισε και τυλίχθηκε στις φλόγες.

Η 17χρονη συνοδηγός κατάφερε να βγει από το φλεγόμενο όχημα, ενώ ο 21χρονος εγκλωβίστηκε. Όπως αναφέρει το agrinionews.gr ερευνάται η εμπλοκή ενός τρίτου οχήματος, αφού γίνεται λόγος για ένα μαύρο SAXO, κάτι που προκύπτει από δύο καταθέσεις, με τη μια εξ αυτών να είναι του οδηγού του βαν, καθώς το εν λόγω ΙΧ φέρεται να εμπλέκεται στο δυστύχημα.
Επέκταση του πολέμου: Ο Τραμπ δεν αποκλείει να στείλει χερσαίες δυνάμεις στο Ιράν - Σε καθεστώς εκκένωσης το Ακρωτήρι Κύπρου
Νέες απειλές Τραμπ κατά του Ιράν: Το μεγάλο κύμα δεν έχει έρθει ακόμα - Τους καταστρέφουμε
Πανικός στα πρατήρια καυσίμων της Αττικής μετά τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή - Εξαντλείται η απλή αμόλυβδη
Ντουμπάι: Πώς τα ιρανικά drones τέλειωσαν το πάρτι για μεγαλοστελέχη επιχειρήσεων και influencers - «Ήταν εντελώς απροετοίμαστοι»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



