Ίλιον: Νεαρός έριξε αντισηπτικό σε ανήλικο και του έβαλε φωτιά
Οι δυο τους δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένα ακόμα περιστατικό βίας μεταξύ νεαρών καταγράφεται στην Ελλάδα, καθώς ένας 20χρονος έριξε αντισηπτικό σε 16χρονο και στη συνέχεια του έβαλε φωτιά.
Το συμβάν έγινε στο Ίλιον, με τον 16χρονο και τη μητέρα του να καταγγέλλουν ότι το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου (5/7), ενώ βρισκόταν στο σπίτι ενός φίλο του, ένας 20χρονος -τον οποίο ο ανήλικος δεν γνώριζε- του έριξε αντισηπτικό στο κεφάλι και μετά του έβαλε φωτιά με αναπτήρα.
Το παιδί καθόταν στον καναπέ και άρχισε να καίγεται, με το θύμα να διακομίζεται στο Παίδων «Αγία Σοφία» με ασθενοφόρο, φέροντας ευγκαύματα στο πρόσωπο, ενώ ο δράστης εξαφανίστηκε από το σημείο όταν έφτασε το ΕΚΑΒ.
Σημειώνεται ότι λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε και συνελήφθη.
Διαβάστε ακόμη
«Βόμβες» Τραμπ Τζούνιορ για Ουκρανία: Είναι πιο διεφθαρμένη από τη Ρωσία - Η στήριξη των ΗΠΑ ενδέχεται να σταματήσει
«Πατούν γκάζι» οι αγρότες: Δεν ικανοποιούνται από τις εξαγγελίες - Νέες κινητοποιήσεις σε Έβρο, Γιάννενα, Αθηνών - Λαμίας και Κρήτη
Πόσο ακριβότερο είναι φέτος το χριστουγεννιάτικο τραπέζι - Εκτοξεύονται οι τιμές σε κρέας και γλυκά
Formula 1: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Λάντο Νόρις!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



