Αδιανόητη τραγωδία στο Αγρίνιο: Πατέρας έκανε όπισθεν και σκότωσε το 2χρονο παιδί του
Το δυστύχημα σημειώθηκε την ώρα που ο πατέρας πάρκαρε το ΙΧ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σοκ έχει προκαλέσει στο Αγρίνιο μια ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία, καθώς ένα δίχρονο αγοράκι έχασε τη ζωή του όταν παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο του ίδιου του πατέρα του.
Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (11/07), σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το agrinionews.gr.
Το δυστύχημα φέρεται να συνέβη τη στιγμή που ο πατέρας πάρκαρε το ΙΧ του, χωρίς να αντιληφθεί την παρουσία του μικρού παιδιού στον χώρο.
Το αγόρι μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο του Αγρινίου, όπου όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να το κρατήσουν στη ζωή και επιβεβαίωσαν τον θάνατό του. Οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα ερευνώνται από τις Αρχές, ενώ στο σημείο επικράτησε πανικός και θλίψη.
Διαβάστε ακόμη
Ο Τραμπ αποκάλυψε πού σκοντάφτει η συμφωνία με το Ιράν - Η αλλαγή της τελευταίας στιγμής στο κείμενο
«Για το καλό σου είμαστε εδώ»: Συγκλονιστικό βίντεο με αστυνομικούς να σώζουν άνδρα που ετοιμαζόταν να αυτοκτονήσει στον Πειραιά
Τρομακτικό βίντεο από τη στιγμή του σεισμού των 5,2 Ρίχτερ στην Εύβοια
Το ελληνικό video game σε νέα πίστα: Το launching του «Necrophosis: Full Consciousness» και τα 3 επόμενα projects του Άρη Δραγώνη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



