Θρήνος στο Αγρίνιο: Πώς παρασύρθηκε το 2χρονο κοριτσάκι από το όχημα του πατέρα του
Σε σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία του Αγρινίου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία του Αγρινίου από τον τραγικό θάνατο του 2χρονου κοριτσιού που παρασύρθηκε από το όχημα του πατέρα της.
Τραγική φιγούρα ο πατέρας του κοριτσιού
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 8:00 το βράδυ, όταν ο 29χρονος πατέρας επιχείρησε να παρκάρει αγροτικό – επαγγελματικό όχημα σε αποθήκη, όπου βρίσκεται και το πατρικό του σπίτι, χωρίς να αντιληφθεί την παρουσία του μικρού παιδιού στον χώρο.
Αμέσως μετά, οι δυο τραγικοί γονείς μετέφεραν αναίσθητο το αιμόφυρτο κοριτσάκι στο νοσοκομείο του Αγρινίου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του. Στα ΤΕΠ του νοσοκομείου επικράτησαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας, αφού γονείς, συγγενείς και φίλοι που είχαν σπεύσει δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που συνέβη μέσα σε μια στιγμή. Τραγική φιγούρα , ο συγκλονισμένος και απαρηγόρητος 29χρονος πατέρας που άθελα του αφαίρεσε τη ζωή της κόρης του.
Σύμφωνα με το agriniopress.gr αν και μετά το κλείσιμο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών η Αιτωλοακαρνανία απευθύνεται στην Ιατροδικαστική Κορίνθου για περιστατικά θανάτων, στην περίπτωση του δίχρονου κοριτσιού , αυτό δεν θα γίνει κατ΄ εξαίρεση.
Η σορός του θα μεταφερθεί για νεκροψία – νεκροτομή στα Ιωάννινα, ούτως ώστε να αποφευχθεί μια χρονοβόρα και ψυχοφθόρα διαδικασία.
«Ώρα μηδέν» για τους αγρότες: Την Πέμπτη οι κρίσιμες αποφάσεις - Το σενάριο για Χριστούγεννα με μπλόκα
ΟΠΕΚΕΠΕ: Επτά συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι - Ανάμεσά τους η μητέρα και η πεθερά του αρχηγού
ΗΠΑ: Η θέση των ΗΠΑ για την Τουρκία και τα F-35 δεν έχει αλλάξει - Μπλόκο λόγω S-400
Συναγερμός στο Ιράκ: Ο Τίγρης ποταμός κινδυνεύει με ερημοποίηση - «Χωρίς νερό, δεν υπάρχει ζωή»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



