Ουκρανία: Νέο κύκλο ειρηνευτικών διαπραγματεύσεων πρότεινε ο Ζελένσκι στη Ρωσία
Στόχος να υπάρξει εκεχειρία ανάμεσα στις δύο χώρες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Έναν νέο κύκλο διαπραγματεύσεων πρότεινε στη Ρωσία ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, με στόχο να επιτευχθεί συμφωνία κατάπαυσης του πυρός ανάμεσα στις δύο χώρες, στην ανατολική Ευρώπη.
Στο καθημερινό, βραδινό διάγγελμά του προς τους Ουκρανούς, ο Ζελένσκι είπε ότι ο γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ουκρανίας, Ρουστέμ Ουμέροφ «πρότεινε μια νέα συνάντηση με τη ρωσική πλευρά, την επόμενη εβδομάδα».
Η ακριβής ημερομηνία δεν έχει ακόμη καθοριστεί.
Οι διαπραγματεύσεις θα πρέπει να ενταθούν και «να γίνει το παν για να επιτευχθεί κατάπαυση του πυρός» πρόσθεσε ο Ουκρανός πρόεδρος.
Η τελευταία, άκαρπη, συνάντηση των δύο πλευρών ήταν τον Ιούνιο.
Διαβάστε ακόμη
Από την αρχή η δίκη για τα «χαμένα» βίντεο στα Τέμπη - Δεκτή η αίτηση αποχής της προέδρου του δικαστηρίου
Απίστευτη καταγγελία: Μετρήσεις με ανεμόμετρα χειρός στο αεροδρόμιο της Ρόδου - Τι απαντά η Fraport
Επιστήμονες ανακάλυψαν αρχαίο πολυβόλο στην Πομπηία - Τα εντυπωσιακά ευρήματα
Η επική διαφήμιση της Lego που έφερε στο ίδιο τραπέζι Μέσι, Κριστιάνο, Μπαπέ και Βινίσιους να παίζουν με... τουβλάκια!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



