Θάνατοι λουόμενων σε Βρασνά και Νέα Πέραμο
Η ανακοίνωση του Λιμενικού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένας 76χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από την παραλία Βρασνών, χθες το μεσημέρι. Στον 76χρονο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από εθελοντή διασώστη, νοσηλεύτρια και πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στη συνέχεια ο 76χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Παπαγεωργίου», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Β' Λιμενικό Τμήμα Σταυρού του Λιμεναρχείου Ιερισσού που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
Χθες το απόγευμα, επίσης, μία 77χρονη ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Νέας Περάμου Δ. Παγγαίου Καβάλας. Αρχικά, στην 77χρονη παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από λουόμενους και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας.
Τσίπρας: Σχέδιο «αυτοοργάνωσης» και βολές στους πρώην υπουργούς του - Τα κρίσιμα ερωτήματα για την επόμενη μέρα
Αυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον Ιανουάριο
Ώρα αποφάσεων για το έργο «φάντασμα» Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα - «Αγκάθι» η χρηματοδότηση
Δώρο Χριστουγέννων για όλους; Παλιά ιστορία που πονάει – Πώς καθιερώθηκε
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




