Νέα Ιωνία: Πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο τα ξημερώματα
Στις 2:45 τέθηκε υπό έλεγχο η εστία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία εξαιτίας πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε εγκαταλελειμμένο κτήριο στη συμβολή των οδών Ρίμινι και Ελ. Βενιζέλου στην περιοχή της Νέας Ιωνίας.
Στις 2:45 τέθηκε υπό έλεγχο η εστία.
Για το συμβάν κινητοποιήθηκε μεγάλη δύναμη πυροσβεστών οι οποίοι εντόπισαν μεγάλο αριθμό από φιάλες αερίου, σε μικρή απόσταση από τη φωτιά.
Ειδικότερα, στο σημείο έσπευσαν 16 πυροσβέστες με 4 οχήματα, καθώς και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα. Οι πυροσβέστες καταβάλλουν υπεράνθρωπες για την κατάσβεσή της καθώς και να μην επεκταθεί η πυρκαγιά σε παρακείμενα κτήρια.
Οι φιάλες -που θα έθεταν σε κίνδυνο τους περίοικους αν «έσκαγαν» - απομακρύνθηκαν έγκαιρα από τους πυροσβέστες.
Διαβάστε ακόμη
Η εκπληκτική εμφάνιση του Akyla στον Μεγάλο Τελικό της Eurovision 2026 - Δείτε βίντεο
Σκηνές τρόμου στη Μόντενα: Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζούς, τέσσερις σοβαρά τραυματίες - Ο οδηγός μαχαίρωσε άνδρα
Τραγωδία στις ράγες: Νεκρός άνδρας που παρασύρθηκε από εν κινήσει τρένο στη Θεσσαλονίκη
Τέμπη: Σοβαρή καταγγελία Ασλανίδη - «Δεξαμενές προπανίου κάτω από τη δικαστική αίθουσα στη Λάρισα»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



