Ρόδος: Τον Νοέμβριο του 2026 η δίκη των συλληφθέντων σε κινητοποίηση κατά της γενοκτονίας στη Γάζα
Η σύλληψή τους ακολούθησε επέμβαση των ΜΑΤ στο πλαίσιο διαμαρτυρίας κατά της γενοκτονίας στη Γάζα, με αφορμή τον ελλιμενισμό του ισραηλινού πλοίου Crown Iris🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Για τον Νοέμβριο του 2026 αναβλήθηκε η δίκη των οκτώ ατόμων που συνελήφθησαν στη Ρόδο κατά τη διάρκεια κινητοποίησης αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό.
Η σύλληψή τους ακολούθησε επέμβαση των ΜΑΤ στο κέντρο του νησιού, στο πλαίσιο διαμαρτυρίας κατά της γενοκτονίας στη Γάζα, με αφορμή τον ελλιμενισμό του ισραηλινού πλοίου Crown Iris.
Κατηγορούνται για παραβίαση του αντιρατσιστικού νόμου!
Μεταξύ των κατηγορούμενων είναι η υποψήφια βουλεύτρια της Πλεύσης Ελευθερίας Ευαγγελία Παναή, ένας 37χρονος, μία 63χρονη ιταλικής καταγωγής, δύο 27χρονοι, ένας 43χρονος, ένας 25χρονος βελγικής υπηκοότητας, καθώς και μία 52χρονη Ελληνίδα, σύμφωνα με το rodiaki.gr. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν περιλαμβάνουν, κατά περίπτωση, άσκηση βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών λειτουργών, απείθεια, καθώς και παραβίαση του αντιρατσιστικού νόμου.
Οι δημοσκοπήσεις που «μπλόκαραν» το Μαξίμου, η γελοία φήμη για τον Ξυλούρη που δεν είναι «Φραπές», η σύγκρουση Καρυστιανού-Ασλανίδη
Διαγωνισμοί και... αποκλεισμοί: Κόντρα ΚΤΕΛ - κυβέρνησης για το συγκοινωνιακό έργο στην περιφέρεια
Τα μέτρα - έκπληξη στο στεγαστικό, το μήνυμα στους αγρότες και οι αιχμηρές αναφορές: Τι είπε ο Μητσοτάκης στη Βουλή
Στάση εργασίας στα λεωφορεία σήμερα - Οι ώρες και οι γραμμές που δεν επηρεάζονται
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




