Ρόδος: Στον Εισαγγελέα οι 8 συλληφθέντες διαδηλωτές με τον αντιρατσιστικό
Στον Εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθούν οι οκτώ συλληφθέντες της χθεσινής κινητοποίησης στο λιμάνι της Ρόδου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Στον Εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθούν οι οκτώ συλληφθέντες της χθεσινής κινητοποίησης στο λιμάνι της Ρόδου, κατά την άφιξη του κρουαζιερόπλοιου Crown Iris με 1.600 ισραηλινούς τουρίστες. Σημειώνεται ότι χθες μερίδα της τοπικής κοινωνίας προσπάθησε να προσεγγίσει το λιμάνι για να διαμαρτυρηθεί την ώρα που τοπικοί φορείς ετοιμάζονταν να υποδεχθούν τους τουρίστες με φιλέματα.
Από νωρίς το πρωί, δεκάδες άτομα βρίσκονται στο σημείο ζητώντας την άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων. Σύμφωνα με τις αρχές, η αστυνομία είχε προχωρήσει συνολικά σε 14 προσαγωγές, από τις οποίες οι 8 εξελίχθηκαν σε συλλήψεις. Μεταξύ των προσαχθέντων στην ασφάλεια Ρόδου ήταν πολιτευτής της Πλεύσης Ελευθερίας και πρώην δημοτική σύμβουλος Ρόδου.
Σύμφωνα με τις αρχές, η αστυνομία είχε προχωρήσει συνολικά σε 14 προσαγωγές, από τις οποίες οι 8 εξελίχθηκαν σε συλλήψεις. Μεταξύ των προσαχθέντων στην ασφάλεια Ρόδου ήταν πολιτευτής της Πλεύσης Ελευθερίας και πρώην δημοτική σύμβουλος Ρόδου.
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του αντιρατσιστικού νόμου και για αντίσταση κατά της αρχής. Όλοι αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον της Εισαγγελίας Ρόδου εντός της ημέρας, ώστε να αποφασιστεί η περαιτέρω ποινική τους μεταχείριση. Οι παρευρισκόμενοι κάνουν λόγο για «υπέρμετρη αστυνομική βία και περιορισμό του δικαιώματος στη διαμαρτυρία».
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του αντιρατσιστικού νόμου και για αντίσταση κατά της αρχής. Όλοι αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον της Εισαγγελίας Ρόδου εντός της ημέρας, ώστε να αποφασιστεί η περαιτέρω ποινική τους μεταχείριση.
Υπέρμετρη αστυνομική βία
Οι παρευρισκόμενοι κάνουν λόγο για «υπέρμετρη αστυνομική βία και περιορισμό του δικαιώματος στη διαμαρτυρία».
Τα... μηνύματα Μητσοτάκη σε υπουργούς και βουλευτές: Ποια «καμπανάκια» χτύπησε - Σε ποια συζήτηση βάζει «φρένο»
«Μπλόκο» στο αισθητικό Botox στα οδοντιατρεία: Μόνο για θεραπευτικούς λόγους επιτρέπεται - Τι ζητά ο κλάδος
Δίκη για τα Τέμπη: Συγκινεί ο πατέρας του Γεράσιμου - «Εκτοξεύτηκε στον αέρα, η κατάσταση του είναι τρομακτικά δύσκολη»
«Διαθέσιμη για σεξ»: Σάλος με τον ομαδικό βιασμό φοιτήτριας στο Κορνέλ - Τα φρικτά μηνύματα των δραστών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



