Τορίνο: «Αν συνεχίσει έτσι, σε έναν μήνα θα πάρει εξιτήριο» - Η ανακοίνωση του νοσοκομείου για τον 15χρονο Δημήτρη
Ο νεαρός υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση ήπατος, την περασμένη Πέμπτη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Ο 15χρονος Δημήτρης έχει αποδιασωληνωθεί και έχει επικοινωνία με το περιβάλλον», ανακοίνωσε σήμερα το νοσοκομείο Le Molinette του Τορίνο, όπου ο Έλληνας έφηβος υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση ήπατος, την περασμένη Πέμπτη.
Παράλληλα, οι Ιταλοί επιστήμονες έκαναν γνωστό ότι «η επανάκτηση της λειτουργικότητας του μοσχεύματος ήταν ιδιαίτερα ταχεία» και «χάρη στην επέμβαση αυτή, η οποία συνολικά διήρκεσε δέκα ώρες, μπόρεσε να αποτραπεί ο θάνατος του ασθενή από ηπατική ανεπάρκεια».
Στη φάση αυτή, ο Δημήτρης βρίσκεται στην «Μονάδα Ημιεντατικής Θεραπείας» του Κέντρου Μεταμοσχεύσεων Ήπατος του Νοσοκομείου Le Molinette, όπου συνεχίζεται η βαθμιαία όσο και ικανοποιητική επιστροφή στη λειτουργία του νευρολογικού του συστήματος.
Όπως έγινε γνωστό από το νοσοκομείο Le Molinette και τον καθηγητή Ρενάτο Ρομανιόλι (o oποίος, μαζί με την ιατρική ομάδα του πραγματοποίησε τη συγκεκριμένη μεταμόσχευση), «αν η ανάρρωση του Έλληνα ασθενή συνεχιστεί με τους μέχρι τώρα ρυθμούς, μπορεί να λάβει εξιτήριο σε περίπου ένα μήνα».
Η Ελλάδα υποδέχτηκε τον «Κίμωνα»: «Χρέος να παραδώσω μια χώρα πιο ασφαλή» - Οι δηλώσεις Μητσοτάκη και οι εντυπωσιακές εικόνες
Φόβος και οργή στο φλεγόμενο Ιράν: Τι αλλάζει μετά τις δηλώσεις Τραμπ
Δευτέρα το ραντεβού των αγροτών των «σκληρών» μπλόκων με τον Κυριάκο Μητσοτάκη
«Οι καταγγελίες δεν αρκούν»: Συγκινητική παρέμβαση της κόρης της Ενκελέιντα που δολοφονήθηκε από τον πρώην της στο Μενίδι
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



