Σοκ στη Σκιάθο: Aνήλικη τουρίστρια κατήγγειλε βιασμό από 23χρονο
Ο 23χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα στον Βόλο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μια 17χρονη τουρίστρια στη Σκιάθο κατήγγειλε τον βιασμό της από έναν 23χρονο, τον οποίο γνώρισε το βράδυ της Πέμπτης (7/08).
Η καταγγελία
Σύμφωνα με την καταγγελία, οι δύο παρέες γνωρίστηκαν σε νυχτερινό μαγαζί και αργότερα συνέχισαν τη διασκέδαση σε μια βίλα που είχε νοικιάσει ο 23χρονος με τους φίλους του.
Κάποια στιγμή, ο νεαρός φέρεται να πήγε τη 17χρονη στο δωμάτιό του, όπου, παρά τις αντιδράσεις και τις προσπάθειές της να τον απωθήσει, προχώρησε σε γενετήσιες πράξεις. Η 17χρονη ανέφερε ότι ούτε η ίδια ούτε ο δράστης είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.
Αμέσως μετά την καταγγελία της, η Αστυνομία κινητοποιήθηκε και εντόπισε τον 23χρονο, ο οποίος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα στον Βόλο, ενώ παράλληλα έχουν δρομολογηθεί οι απαραίτητες διαδικασίες για ιατροδικαστική εξέταση της ανήλικης.
Ρεκόρ συμμετοχής 50ετίας στις ισραηλινές εκλογές - Αναφορές για παρεμπόδιση Παλαιστίνιων ψηφοφόρων
Χωριάτικο: Ο αποκαλυπτικός διάλογος Γιαννακόπουλου ενώ είχε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα
Τέσσερις οι προφυλακίσεις για το Basketgate - Νέα πρόσωπα καλούνται για κατάθεση
«Νιώθω χαρά και ευγνωμοσύνη»: Συγκίνησε ο μαθητής από τη Νιγηρία που παρέλασε στη Θεσσαλονίκη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



