Σοκ στη Σκιάθο: Aνήλικη τουρίστρια κατήγγειλε βιασμό από 23χρονο
Ο 23χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα στον Βόλο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μια 17χρονη τουρίστρια στη Σκιάθο κατήγγειλε τον βιασμό της από έναν 23χρονο, τον οποίο γνώρισε το βράδυ της Πέμπτης (7/08).
Η καταγγελία
Σύμφωνα με την καταγγελία, οι δύο παρέες γνωρίστηκαν σε νυχτερινό μαγαζί και αργότερα συνέχισαν τη διασκέδαση σε μια βίλα που είχε νοικιάσει ο 23χρονος με τους φίλους του.
Κάποια στιγμή, ο νεαρός φέρεται να πήγε τη 17χρονη στο δωμάτιό του, όπου, παρά τις αντιδράσεις και τις προσπάθειές της να τον απωθήσει, προχώρησε σε γενετήσιες πράξεις. Η 17χρονη ανέφερε ότι ούτε η ίδια ούτε ο δράστης είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.
Αμέσως μετά την καταγγελία της, η Αστυνομία κινητοποιήθηκε και εντόπισε τον 23χρονο, ο οποίος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα στον Βόλο, ενώ παράλληλα έχουν δρομολογηθεί οι απαραίτητες διαδικασίες για ιατροδικαστική εξέταση της ανήλικης.
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Οι γείτονες άκουγαν τις κραυγές, ομολόγησε ο σύζυγος της 39χρονης - Το χρονικό
Πάτρα: Δεν λειτουργούσε η κάμερα στο κράνος του 52χρονου - «Καρμανιόλα» το σημείο του τροχαίου
Καφές... σκέτη πίκρα: Συνεχείς αυξήσεις στο κόστος - «Άλμα» 80% στην πρώτη ύλη
Βίκυ: Το κουτάβι που κάποιοι ήθελαν να θανατώσουν, σήμερα μας μαθαίνει τι σημαίνει δύναμη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



