Δεκαπενταύγουστος: Μια Αθήνα άδεια και απολαυστική - Έρημο τοπίο το κέντρο
Μια πρωτεύουσα που θυμίζει άλλες εποχές, με τους κατοίκους της να την έχουν εγκαταλείψει για τις καλοκαιρινές τους διακοπές🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Στους παραθεριστές του Αυγούστου προστέθηκαν και οι εκδρομείς του τριημέρου της Κοίμησης της Θεοτόκου, οι οποίοι από χθες κατευθύνθηκαν σε νησιά, χωριά, παραλίες και τόπους όπου αναβιώνουν τα πατροπαράδοτα πανηγύρια.
Η μετακίνηση προς την περιφέρεια ήταν αισθητή ήδη από τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης (14/8), με τους σταθμούς και τα λιμάνια να καταγράφουν αυξημένη κίνηση.
Μια πρωτεύουσα σε ρυθμούς… Αυγούστου
Οι κεντρικοί δρόμοι της Αθήνας εμφανίζουν ελάχιστη κίνηση, με λίγα αυτοκίνητα και ακόμη λιγότερους πεζούς. Η εικόνα θυμίζει τις δεκαετίες πριν την υπερπληθυσμιακή έκρηξη της πόλης, με την ησυχία να κυριαρχεί.
Την ηρεμία «διαταράσσουν» μόνο οι τουρίστες που συνεχίζουν τις βόλτες τους αψηφώντας τη ζέστη, απολαμβάνοντας τα αξιοθέατα και τους σχεδόν άδειους δρόμους του κέντρου.
Η κίνηση του Μαξίμου που τίναξε την συνάντηση στον αέρα, η εκδήλωση του Τσίπρα με πρώην και νυν στελέχη τεσσάρων κομμάτων και οι βολές δια αντιπροσώπων στον Δένδια
Σε πύρινο κλοιό το Ιράν: Η σπίθα που «άναψε» το φιτίλι της εξέγερσης - Θα μπορούσαν οι ΗΠΑ να εμπλακούν;
Από την εγκατάλειψη στη μεγάλη ανάπλαση: Ξεκινά το σχέδιο για τους σταθμούς Λαρίσης και Πελοποννήσου
Πώς θα προχωρήσει από εδώ και πέρα η κυβέρνηση στο αγροτικό - Γιατί δε θα γίνει και δεύτερη συνάντηση σήμερα στο Μαξίμου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




