Διακοπή κυκλοφορίας στην Πανόρμου - Οι οδοί που έκλεισαν
Ποιο τμήμα παραμένει κλειστό🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Αστυνομία προχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης (2/9) σε διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Πανόρμου, καθώς εντοπίστηκαν λάδια στο οδόστρωμα που καθιστούν τον δρόμο ιδιαίτερα ολισθηρό. Σύμφωνα με τις αρχές, υπήρχε αυξημένος κίνδυνος πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων και κρίθηκε αναγκαίο να ληφθούν άμεσα μέτρα.
Ποιο τμήμα παραμένει κλειστό
Η κυκλοφορία έχει διακοπεί από τη συμβολή της οδού Πανόρμου με τη Φθιώτιδος έως τη λεωφόρο Αλεξάνδρας, στο ρεύμα που κατευθύνεται προς τη λεωφόρο Αλεξάνδρας. Τα οχήματα αναστρέφονται στην οδό Πανόρμου στο ρεύμα προς τη λεωφόρο Κηφισίας, προκειμένου να αποφευχθεί η κίνηση σε επικίνδυνο τμήμα του δρόμου.
Οδηγίες στους πολίτες
Η ΕΛΑΣ καλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να ακολουθούν τις οδηγίες των τροχονόμων και, όπου είναι δυνατόν, να επιλέγουν εναλλακτικές διαδρομές μέχρι την αποκατάσταση της κυκλοφορίας.
«Βόμβες» Τραμπ Τζούνιορ για Ουκρανία: Είναι πιο διεφθαρμένη από τη Ρωσία - Η στήριξη των ΗΠΑ ενδέχεται να σταματήσει
«Πατούν γκάζι» οι αγρότες: Δεν ικανοποιούνται από τις εξαγγελίες - Νέες κινητοποιήσεις σε Έβρο, Γιάννενα, Αθηνών - Λαμίας και Κρήτη
Πόσο ακριβότερο είναι φέτος το χριστουγεννιάτικο τραπέζι - Εκτοξεύονται οι τιμές σε κρέας και γλυκά
Formula 1: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Λάντο Νόρις!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



