Τέμπη: 23 συλλήψεις για τα επεισόδια στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα
Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι 23 από τις 30 προσαγωγές που έγιναν στα επεισόδια που ξέσπασαν κατά την ολοκλήρωση της συγκέντρωσης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι 23 από τις 30 προσαγωγές που έγιναν στα επεισόδια που ξέσπασαν κατά την ολοκλήρωση της συγκέντρωσης για το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών στο Σύνταγμα.
Συγκεκριμένα, μετά την ολοκλήρωση της συγκέντρωσης που διοργανώθηκε στην πλατεία Συντάγματος, με αφορμή την ολοκλήρωση της ανακριτικής διαδικασίας στην υπόθεση της τραγωδίας των Τεμπών, ομάδα ατόμων εκτόξευσε μολότοφ προς το σημείο όπου βρίσκεται το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, με αποτέλεσμα να προκληθεί αναταραχή και να επέμβουν τα ΜΑΤ, τα οποία έκαναν χρήση χημικών και βομβίδων κρότου λάμψης.
Επεισόδια και στα Εξάρχεια
Μικροεπεισόδια σημειώθηκαν και στα Εξάρχεια μετά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα Τέμπη στην πλατεία Συντάγματος, με κουκουλοφόρους να στήνουν οδοφράγματα και να καίνε κάδους σ' όλη τη γειτονιά.
Όπως έγινε γνωστό, από τις συγκρούσεις ανάμεσα σε κουκουλοφόρους και δυνάμεων των ΜΑΤ, τραυματίστηκε ένα άτομο, την ώρα που τα επεισόδια επεκτείνονται σε διαφορετικά σημεία της γειτονιάς.
Ισχυρισμός - φρίκη από τον 43χρονο πατέρα του νεκρού βρέφους στην Κυψέλη: «Ήταν σατανιασμένο, μόλις πέθανε ηρέμησε το σπίτι μας» - Τι ερευνούν οι αρχές
«Ασπίδα του Αχιλλέα»: Πώς αλλάζει τους συσχετισμούς στην Αν. Μεσόγειο και προκαλεί πονοκέφαλο στην Άγκυρα
Τρόμος στην Times Square: Γυναίκα έβγαλε μαχαίρια και επιτέθηκε σε περαστικούς - Μια νεκρή και ένας τραυματίας
Αστυνομικοί μπήκαν σε αυλή, τρόμαξαν από γαϊδουράκι και το εκτέλεσαν εν ψυχρώ - Οργή από την οικογένεια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




