Θρήνος για την οικογένεια Λαιμού - Νεκρή η 28χρονη Μαρίσσα
Την τελευταία της πνοή στο Λονδίνο άφησε η κόρη του εφοπλιστή Διαμαντή Λαιμού και της συζύγου του Μπέσσυς🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Βαθιά θλίψη έχει προκαλέσει στην εφοπλιστική οικογένεια Λαιμού ο ξαφνικός θάνατος της Μαρίσσας, της 28χρονης κόρης του Διαμαντή Λαιμού και της συζύγου του Μπέσσυς.
Η νεαρή γυναίκα, η οποία στο παρελθόν είχε αντιμετωπίσει προβλήματα υγείας, εντοπίστηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Λονδίνο, σκορπίζοντας σοκ και πένθος στην οικογένεια και τον εφοπλιστικό κόσμο.
Τη στιγμή της τραγωδίας ο Διαμαντής Λαιμός βρισκόταν στην Αθήνα, ενώ η Μπέσσυ Λαιμού παρακολουθούσε γάμο στο Μονακό μαζί με τους δίδυμους γιους της.
Τη σορό της 28χρονης βρήκε η οικονόμος στο σπίτι, με τα αίτια του αιφνίδιου θανάτου να διερευνώνται από τις Αρχές.
Διαβάστε ακόμη
Έκρηξη στην Πλάκα: Η επόμενη μέρα, τα ευρήματα στον 2ο όροφο, η «στατική παγίδα» και τα 6 θύματα
Η Εύβοια «κόπηκε» στα δύο λόγω κακοκαιρίας: Πλημμύρες, κατολισθήσεις και διακοπή κυκλοφορίας
Τηλεματική: Σύμβαση 3 εκατ. ευρώ για να αποφευχθεί νέο «μαύρο» - Το παρασκήνιο του αδιεξόδου
Έγκλημα στα 18, εκτέλεση στα 50: Η Κρίστα Πάικ η πρώτη γυναίκα που εκτελείται στο Τενεσί μετά από 200 χρόνια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




