Λένα Σαμαρά: Στο Α’ Νεκροταφείο η οικογένειά της για το μνημόσυνο
Πλήθος κόσμου προσέγγισε την οικογένεια για να εκφράσει τα συλλυπητήριά του🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Στο Α’ Νεκροταφείο τελέστηκε σήμερα (14/9) το μνημόσυνο για την κόρη του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, Λένα, με δεκάδες φίλους και συγγενείς να είναι παρόντες.
Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, η σύζυγός του Γεωργία και ο γιος τους Κωνσταντίνος έφτασαν, εμφανώς συγκινημένοι, στην εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων λίγο πριν τις 13:00.
Πλήθος κόσμου προσέγγισε την οικογένεια για να εκφράσει τα συλλυπητήριά του, ενώ ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν εκπρόσωποι του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου, που θέλησαν να συμπαρασταθούν στην οικογένεια.
Μεταξύ άλλων, παρόντες ήταν ο πρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, η Άντζελα Γκερέκου, καθώς και ο θείος της εκλιπούσας, Αλέξανδρος Σαμαράς, ο οποίος βρέθηκε εκεί για να τιμήσει τη μνήμη της. Δεκάδες φίλοι και οικείοι στέκονται στο πλευρό της οικογένειας Σαμαρά.
Μάρω Κοντού: Το κορίτσι από το Κουκάκι που ένιωθε «περαστική από τη ζωή»
Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο: Διακοπή 30 λεπτών στον τελικό του Μουντιάλ για Halftime Show!
Μία απάντηση για όλα τα «ναι, αλλά...» σας: «Είμαι η Βασιλική, αυτιστική και ζω στην πόλη που πυροβολεί ανθρώπους»
Νέο σύστημα καταγγελιών από το υπουργείο Υγείας - Στο στόχαστρο αισθητικοί και διαιτολόγοι
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



