Νέος συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε δεύτερη σορός άνδρα σε παραλία
Νωρίτερα σήμερα, βρέθηκε η σορός ενός νεαρού άνδρα στη θαλάσσια περιοχή της Νέας Παραλίας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Διπλός συναγερμός σήμανε σήμερα, Δευτέρα (15/09) στη Θεσσαλονίκη, καθώς μέσα σε λίγες ώρες, εντοπίστηκε μια δεύτερη σορός άνδρα στον Θερμαϊκό Κόλπο, αυτή τη φορά στην περιοχή της πλατείας Αριστοτέλους, στην παλιά παραλία της Θεσσαλονίκης.
Πρόκειται για έναν αγνώστων στοιχείων άνδρα, ηλικίας 20-25 ετών και ύψους περίπου 1,70 μέτρων, σύμφωνα με πληροφορίες του Λιμενικού Σώματος, το οποίο τον ανέσυρε το απόγευμα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα σήμερα, βρέθηκε η σορός ενός νεαρού άνδρα στη θαλάσσια περιοχή της Νέας Παραλίας, στον Θερμαϊκό. Το περιπολικό σκάφος του Λιμενικού ανέσυρε τη σορό, η οποία στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.
Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει ότι πρόκειται για άνδρα ηλικίας περίπου 25 έως 30 ετών, ύψους 1,80 μ., ο οποίος φορούσε ρούχα. Μέχρι στιγμής, η ταυτότητά του παραμένει άγνωστη, καθώς δεν βρέθηκαν έγγραφα ή άλλα προσωπικά αντικείμενα που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην αναγνώρισή του.
Έρευνα από το Λιμενικό
Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης διενεργεί έρευνα για την υπόθεση και έχει ήδη διαταχθεί νεκροψία-νεκροτομή για τον προσδιορισμό των ακριβών αιτιών θανάτου.
Στα μπλόκα των αγροτών οι αποφάσεις μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - Τα πρώτα μηνύματα που στέλνουν
Σύγκρουση τρένων στην Ισπανία: Τα τρία σενάρια που εξετάζουν οι αρχές και τα 20 κρίσιμα δευτερόλεπτα
Αποκάλυψη OPEN για Τέμπη: Το βίντεο-ντοκουμέντο της αυτοψίας στο Κουλούρι που οδήγησε στη μήνυση των συγγενών
Κολοσσιαία μαύρη τρύπα θα καταγραφεί για πρώτη φορά - Το επαναστατικό πρότζεκτ αστρονόμων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



