Χαλκιδική: Στη δημοσιότητα βίντεο με τον λύκο που επιτέθηκε σε 5χρονη
Οι φωνές της μητέρας του, η προσπάθειά της να απομακρύνει το ζώο και η συνδρομή ενός άντρα, ο οποίος άρχισε να πετάει πέτρες προς το λύκο, έσωσαν το κοριτσάκι🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία της Σιθωνίας, στη Χαλκιδική, εξαιτίας ενός λύκου που κόβει βόλτες σε κατοικημένες περιοχές ακόμα και σε παραλίες και μάλιστα τη στιγμή που εξακολουθεί να υπάρχει στην περιοχή σημαντικός αριθμός τουριστών.
Το ζώο επιτέθηκε σε 5χρονο κοριτσάκι από τη Σερβία, το οποίο βρισκόταν σε παραλία του Νέου Μαρμαρά μαζί με την οικογένειά του, περιστατικό που σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής 12 Σεπτεμβρίου.
Το κοριτσάκι έπαιζε στην αμμουδιά και μπροστά στα μάτια της οικογένειάς του δέχθηκε επίθεση από το λύκο, ο οποίος το δάγκωσε στην πλάτη και το τραυμάτισε στην κοιλιά και το πόδι.
Οι φωνές της μητέρας του, η προσπάθειά της να απομακρύνει το ζώο και η συνδρομή ενός άντρα, ο οποίος άρχισε να πετάει πέτρες προς το λύκο, έσωσαν το κοριτσάκι.
Η 5χρονη μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Πολυγύρου, όπου υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι τα τραύματά της δεν ήταν σοβαρά. Αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, έλαβε εξιτήριο.
Έχει ξεκινήσει προσπάθεια να εντοπιστεί το ζώο, ενώ ζητήθηκε και η συνδρομή περιβαλλοντικών οργανώσεων, ώστε να πιαστεί με παγίδες.
Τα χαμόγελα στο ΠΑΣΟΚ, η σιωπή Καραμανλή και το τηλέφωνο που άναψε φωτιές στη ΝΔ
Θάνατος Μαζωνάκη: Στον ανακριτή σήμερα οι δύο γιατροί - Τα 87 λεπτά, η διαγραμμένη φωτογραφία και η κατάθεση-κλειδί
Η απάντηση της Αθήνας στην Τουρκία: Τα μηνύματα από το Καστελόριζο και τα επόμενα βήματα
Ιατρεία και Ινστιτούτα χωρίς ουσιαστικούς ελέγχους από το 2019: Η κατάργηση του ΣΕΥΥΠ και το μεγάλο ελεγκτικό κενό
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




