Θρίλερ στα Σπάτα: Επιδειξίας προκαλεί πανικό μέρα μεσημέρι - Τι λένε μαρτυρίες
Μια μητέρα που τον είδε, κατέγραψε το περιστατικό με το κινητό της και ειδοποίησε τις Αρχές🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Πανικός προκλήθηκε έπειτα από καταγγελίες και φωτογραφίες που προβλήθηκαν σε ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή, οι οποίες έδειχναν έναν άνδρα να περιφέρεται γυμνός στα Σπάτα, προβαίνοντας σε άσεμνες ενέργειες και παρενοχλώντας κυρίως γυναίκες με παιδιά.
Σύμφωνα με μαρτυρίες στον ΣΚΑΪ, ο εν λόγω άνδρας εμφανίστηκε σε κατοικημένη περιοχή το μεσημέρι, προσεγγίζοντας περαστικούς, κυρίως μητέρες με τα παιδιά τους. Μια μητέρα που τον είδε, κατέγραψε το περιστατικό με το κινητό της και ειδοποίησε τις αρχές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φερόμενος ως δράστης πήγαινε στην περιοχή με ένα λευκό αυτοκίνητο, σταματούσε, έβγαζε τα ρούχα του και περιφερόταν κάνοντας ανάρμοστες χειρονομίες. Οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν, ωστόσο, δείχνουν και τις πινακίδες του οχήματος, ένα στοιχείο που εκτιμάται ότι θα οδηγήσει άμεσα στην ταυτοποίησή του.
Στη συζήτηση τέθηκε επίσης το ζήτημα της σύλληψης και της μετέπειτα αποφυλάκισης δραστών για αδικήματα κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας, ή της παραπομπής τους σε διαδικασίες αξιολόγησης. Οι ομιλητές τόνισαν ότι οι αρχές έχουν την υποχρέωση να αποτρέπουν την κλιμάκωση τέτοιων συμπεριφορών που προκαλούν φόβο στην περιοχή.
Ο δήμαρχος, ο οποίος ενημερώθηκε σε ζωντανή σύνδεση, δήλωσε ότι δεν είχε προηγούμενη πληροφόρηση για το θέμα και ότι αυτό εμπίπτει στις αρμοδιότητες της αστυνομίας, η οποία «οφείλει να ενεργήσει άμεσα».
Λήμνος ή Ισλανδία; Μαγικές εικόνες από το νησί που καλύφθηκε ολόκληρο από χιόνι!
Απίστευτες εικόνες στην Εθνική Οδό: Μεθυσμένος περπατούσε τρεκλίζοντας στη ΛΕΑ δίπλα στα αυτοκίνητα
Νέες σειρές, αγαπημένες επιστροφές και φιλόδοξες παραγωγές - Μεγαλώνει ο ανταγωνισμός στη μικρή οθόνη
Ώρες αγωνίας για την 15χρονη Αλίκη στο Κραν Μοντανά: Αυτή είναι η Ελληνίδα που αγνοείται - Στους 47 οι νεκροί από τη φονική έκρηξη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



