Σοβαρό τροχαίο στην πλατεία Αμερικής με παράσυρση γυναίκας – Μεταφέρθηκε στο «Γεννηματάς»
Ο αναβάτης της μοτοσικλέτας συνελήφθη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις εννέα το βράδυ της Τρίτης (23/9) στην πλατεία Αμερικής όταν μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού παρέσυρε μια γυναίκα που διέσχιζε την Πατησίων, στο ρεύμα προς Ομόνοια.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η γυναίκα, περίπου 40 ετών, πετάχτηκε στον αέρα και τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ αιμορραγούσε. Το σημείο αποκλείστηκε από αστυνομικούς, ενώ σε λίγα λεπτά έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με το πλήρωμα να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες και να μεταφέρει την τραυματισμένη γυναίκα στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».
Ο αναβάτης της μοτοσικλέτας συνελήφθη και θα ακολουθηθεί η αυτόφωρη διαδικασία. Σημειώνεται ότι η μηχανή δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας.
Διαβάστε ακόμη
Μέτρα μήνα - μήνα ανακοινώνονται σήμερα στη ΔΕΘ: Τα σημεία «κλειδιά» της ομιλίας Μητσοτάκη
Ο «Μαραθώνιος» της ΣΤΑΣΥ: Παραδίδεται ο πρώτος ανακατασκευασμένος συρμός του ΗΣΑΠ - Υπομονή για νέους
Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ ο 31χρονος δράστης της επίθεσης στο ΑΤ Μάνδρας - Το χρονικό και οι μαρτυρίες
Αμερικανός ερωτεύτηκε στην Κρήτη το '85 και περίμενε 5 μέρες στην Αθήνα για μια άγνωστη: Το ραντεβού της ζωής τους
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




