Πανικός στην Πάτρα: Πεύκο 15 μέτρων κατέρρευσε στην Πλατεία Όλγας
Το δέντρο βρισκόταν στην πλευρά της οδού Κολοκοτρώνη, σε σημείο που περιμετρικά είναι ήδη περιφραγμένο λόγω των εργασιών ανάπλασης της πλατείας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Πανικός επικράτησε το μεσημέρι της Δευτέρας (10/06) στην Πλατεία Όλγας στην Πάτρα όταν ένα πεύκο ύψους 15 μέτρων κατέρρευσε ξαφνικά.
Όπως μεταδίδει το tempo24.gr, οι ρίζες του πεύκου ήταν σάπιες και δεν μπορούσαν πλέον να το συγκρατήσουν, σε συνδυασμό με το πρόσθετο βάρος και τη φθορά από τη βροχή, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις.
Το δέντρο βρισκόταν στην πλευρά της οδού Κολοκοτρώνη, σε σημείο που περιμετρικά είναι ήδη περιφραγμένο λόγω των εργασιών ανάπλασης της πλατείας.
Ευτυχώς, εκείνη την ώρα δεν υπήρχαν συνεργεία εργαζομένων ή διερχόμενοι πολίτες, ενώ από τύχη δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός ή υλικές ζημιές.
Διαβάστε ακόμη
Νέα κίνητρα για να στελεχώσουν οι γιατροί τα νησιά και τις άγονες περιοχές - Οι κενές θέσεις και τα αγκάθια
Το σχέδιο των ψύχραιμων στου Μαξίμου για τους αγρότες, τα καρφιά σε Καραμανλή και Σαμαρά και η Γκίλφοϊλ με τον Πάτση
Τι θα κάνει η κυβέρνηση με τα μπλόκα των αγροτών - Πώς αντιμετωπίζει Σαμαρά - Καραμανλή
Η μοναξιά του σχοινοβάτη: Η ΕΕ ισορροπεί ανάμεσα σε Τραμπ και Ουκρανικό
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




