Πανικός στην Πάτρα: Πεύκο 15 μέτρων κατέρρευσε στην Πλατεία Όλγας
Το δέντρο βρισκόταν στην πλευρά της οδού Κολοκοτρώνη, σε σημείο που περιμετρικά είναι ήδη περιφραγμένο λόγω των εργασιών ανάπλασης της πλατείας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Πανικός επικράτησε το μεσημέρι της Δευτέρας (10/06) στην Πλατεία Όλγας στην Πάτρα όταν ένα πεύκο ύψους 15 μέτρων κατέρρευσε ξαφνικά.
Όπως μεταδίδει το tempo24.gr, οι ρίζες του πεύκου ήταν σάπιες και δεν μπορούσαν πλέον να το συγκρατήσουν, σε συνδυασμό με το πρόσθετο βάρος και τη φθορά από τη βροχή, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις.
Το δέντρο βρισκόταν στην πλευρά της οδού Κολοκοτρώνη, σε σημείο που περιμετρικά είναι ήδη περιφραγμένο λόγω των εργασιών ανάπλασης της πλατείας.
Ευτυχώς, εκείνη την ώρα δεν υπήρχαν συνεργεία εργαζομένων ή διερχόμενοι πολίτες, ενώ από τύχη δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός ή υλικές ζημιές.
Διαβάστε ακόμη
Έλληνας ήταν εκείνος που εγκατέλειψε πρώτος τη Σμύρνη στο έλεος των Τούρκων – Οι Μικρασιάτες δεν του το συγχώρησαν ποτέ!
Φωτιά στη Σκύρο: Αισθητά βελτιωμένη η εικόνα - «Αισιοδοξούμε για πλήρη κατάσβεση»
Μετρά τις πληγές της η Μάνη από την ξαφνική νεροποντή: Έπεσαν 140 τόνοι νερού μέσα σε δύο ώρες
Πάρος: Δικογραφία σε βάρος του οδηγού ταξί που ξυλοκόπησε ηλικιωμένο για θέση πάρκινγκ - «Επιτέθηκε πρώτος»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



