Τέμπη: Ξεκίνησε η προκαταρκτική εξέταση για τις εκταφές σορών θυμάτων – Πόσες οικογένειες απάντησαν θετικά
Δεν έχει πραγματοποιηθεί μέχρι στιγμής κάποια εκταφή, καθώς εκκρεμούν διάφορα ζητήματα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Σε επικοινωνία με 20 οικογένειες θυμάτων του δυστυχήματος των Τεμπών ήρθαν οι αστυνομικές αρχές στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που παρήγγειλε η εισαγγελέας Πρωτοδικών Λάρισας για την υπόθεση με τις εκταφές και τους ιατροδικαστές.
Σημειώνεται πως από τις 20 οικογένειες, οι πέντε συμφώνησαν σε πρώτο στάδιο για την εκταφή. Πρόκειται στην ουσία για τους συγγενείς που ήδη είχαν καταθέσει σχετικά αιτήματα στο στάδιο της κύριας ανάκρισης για την σύγκρουση, δηλαδή για τις οικογένειες Καρυστιανού-Ψαρόπουλου, Ασλανίδη, Κωνσταντινίδη, Τηλκεριδη και Ρούτσι.
Γιατί δεν έχει ξεκινήσει η διαδικασία των εκταφών
Ακόμα δεν έχει ξεκινήσει η διαδικασία των εκταφών για τη διενέργεια βιοχημικών, τοξικολογικών ή άλλων εξετάσεων στις σορούς των θυμάτων καθώς απαιτείται να τακτοποιηθούν ζητήματα που αφορούν μεταξύ άλλων τον εντοπισμό των κατάλληλων εργαστηρίων για τις αναλύσεις, σύμφωνα με το www.larissanet.gr.
Επίσης στο πλαίσιο της ίδιας προκαταρκτικής κατέθεσαν σύμφωνα με πληροφορίες οι ιατροδικαστές στο Αστυνομικό Τμήμα μετά την ανάσυρση της δικογραφίας που σχηματίστηκε σε βάρος τους μετά από μήνυση συγγενών και η οποία είχε αρχειοθετηθεί με πράξη του εισαγγελέα εφετών Λάρισας το καλοκαίρι του 2024.
Έρευνα στο σπίτι του Μαζωνάκη μετά από εντολή του ανακριτή - Τι ψάχνουν οι Αρχές
Στα χέρια της Ελληνικό Μετρό οι πρώτες εκθέσεις του ΤΕΕ για 14 κτίρια στην Κυψέλη - Συγκέντρωση κατοίκων το Σάββατο
Ηλιούπολη: Θρήνος για την 50χρονη εκπαιδευτικό - Χάρισε ζωή με τον θάνατό της μετά το επεισόδιο με τον κεραυνό
Εφιαλτικές ώρες στην Κρήτη: «Ανησυχούμε για τους ανθρώπους μας» - Εγκλωβισμένοι οδηγοί, πλημμυρισμένα σπίτια και απόγνωση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



