Πτολεμαΐδα: Αγρότης πήγε να διαμαρτυρηθεί με τρακτέρ στο Αστυνομικό Τμήμα για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Αστυνομικοί και περαστικοί έμειναν έκπληκτοι από το πρωτοφανές περιστατικό - Θετικός στο αλκοτέστ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Προ εκπλήξεως βρέθηκαν οι αστυνομικοί στο ΑΤ Πτολεμαΐδας, όταν τα ξημερώματα του Σαββάτου (25/10) ένας αγρότης έφτασε με το τρακτέρ του μπροστά τους για να... διαμαρτυρηθεί.
Ο αγρότης από χωριό του δήμου Εορδαίας προέβη σε αυτή την πρωτοβουλία ώστε να εκφράσει την οργή του για την καθυστέρηση πληρωμών και αποζημιώσεων που δικαιούται από τον ΟΠΕΚΕΠΕ.
Σύμφωνα με το e-ptolemeos.gr, ο αγανακτισμένος αγρότης δε δημιούργησε προβλήματα πέραν της διαμαρτυρίας του ευρύτερα για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, με περαστικούς που βρέθηκαν στο σημείο να καταγράφουν το συμβάν με τα κινητά τους τηλέφωνα.
Οι αστυνομικοί απορημένοι επενέβησαν να διαχειριστούν το πρωτοφανές περιστατικό, κάνοντας αλκοτέστ στον οδηγό του τρακτέρ και εντοπίζοντας πως ήταν υπό την επήρεια μέθης.
Η μεταμεσονύκτια... διαμαρτυρία έληξε με την παραλαβή του τρακτέρ από συγγενικά πρόσωπα του αγρότη, τα οποία ειδοποιήθηκαν από τις Αρχές, καθώς και με την επιβολή των προβλεπόμενων κυρώσεων και προστίμων εξαιτίας του θετικού αλκοτέστ.
Αποκάλυψη OPEN για ΟΠΕΚΕΠΕ: Έβαζαν τα χρήματα σε λογαριασμό νεκρού - Πώς λειτουργούσε το κύκλωμα της Κρήτης
Γονίδιο καρκίνου: Πέθανε παιδί στην Ελλάδα που είχε γεννηθεί από το σπέρμα του Δανού δότη - Νοσεί και το αδελφάκι του
Σκάνδαλο Έπσταϊν: Νέες φωτογραφίες με Τραμπ, Γούντι Άλεν, Μπιλ Γκέιτς και Στιβ Μπάνον
Πώς το DNA των πολικών αρκούδων μεταβάλλεται και προσαρμόζεται στις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



