Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα οι φερόμενοι δολοφόνοι του Κύπριου επιχειρηματία
Οι κυπριακές Αρχές ζητούν την έκδοσή τους, διότι τους κατηγορούν για φόνο εκ προμελέτης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Στην Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης οδηγούνται οι δύο 28χρονοι, οι οποίοι συνελήφθησαν σε εκτέλεση ισάριθμων ευρωπαϊκών ενταλμάτων για τη δολοφονία του 49χρονου Κύπριου επιχειρηματία, στη Λεμεσό.
Όπως αναφέρει το απε-μπε, οι κυπριακές Αρχές ζητούν την έκδοσή τους, καθώς τους κατηγορούν για «φόνο εκ προμελέτης». Σύμφωνα με τα διωκτικά έγγραφα, οι δύο 28χρονοι ομογενείς από τη Γεωργία, ξαδέλφια μεταξύ τους, φέρονται ως φυσικοί δράστες της δολοφονίας, που διαπράχθηκε στις 17 Οκτωβρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, διέμεναν μόνιμα στην Κύπρο και μετά το έγκλημα διέφυγαν από εκεί, ταξιδεύοντας στη Θεσσαλονίκη, όπου ζουν συγγενικά τους πρόσωπα. Εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν το προηγούμενο 24ωρο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος.
Από την Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες που συνδέονται με το αίτημα των Κυπρίων για την έκδοσή τους. Εφόσον οι εκζητούμενοι δεν συναινέσουν στην έκδοσή τους, αναμένεται να συγκληθεί το επόμενο διάστημα το Συμβούλιο Εφετών Θεσσαλονίκης, το οποίο θα αποφανθεί για το κυπριακό αίτημα.
Η σιωπή του Μαξίμου για ΟΠΕΚΕΠΕ, η διαλυτική διαφωνία στην ΕΕ για τα ρωσικά κεφάλαια και η περίεργη απάντηση Φάμελλου για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ
ΕΛΤΑ: Λουκέτα δια... μετασχηματισμού και εξυπηρέτηση shop in shop - Ποιο το σχέδιο της κυβέρνησης
«Αλμυρό» το νερό των Αθηναίων: Αυξήσεις στα τιμολόγια προτείνει η ΕΥΔΑΠ - Πώς θα κυμανθούν οι χρεώσεις
Αμετακίνητοι στα μπλόκα οι αγρότες που κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις - Πώς απαντά η κυβέρνηση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




