Βεντέτα στα Βορίζια: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στους τραυματίες που νοσηλεύονται φρουρούμενοι
Πρόκειται για τον 25χρονο αδερφό του 27χρονου ιδιοκτήτη της κατοικίας στην οποία εξερράγη η βόμβα και έναν ακόμα κάτοικο των Βοριζίων, 26 ετών🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ανθρωποκτονία από πρόθεση για τη δολοφονία του 39χρονου αλλά και για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και από κοινού είναι οι κακουργηματικές ποινικές διώξεις που ασκήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στους δύο φρουρούμενους τραυματίες που νοσηλεύονται στο ΠΑΓΝΗ, για την αιματηρή βεντέτα στα Βορίζια Ηρακλείου Κρήτης.
Πρόκειται για τον 25χρονο αδερφό του 27χρονου ιδιοκτήτη της κατοικίας στην οποία εξερράγη η βόμβα και έναν ακόμα κάτοικο των Βοριζίων, 26 ετών.
Σύμφωνα με το cretalive.gr, και στους δύο δόθηκε προθεσμία να απολογηθούν την Πέμπτη. Εισαγγελέας και ανακρίτρια μετέβησαν μετά τις 4.30 στο ΠΑΓΝΗ για την άσκηση των ποινικών διώξεων και την προθεσμία για τις απολογίες. Και οι δύο τραυματίες, οι οποίοι κρατούνται στον ειδικό θάλαμο, φέρονται να αναρρώνουν ταχύτατα.
Υπενθυμίζεται πως για τον 25χρονο υπάρχουν καταθέσεις στη δικογραφία που τον φέρουν να έχει ανοίξει πυρ με τον αδερφό του κατά σπιτιών της «αντίπαλης» οικογένειας, μετά την έκρηξη της βόμβας, ενώ επίσης φέρεται να υπάρχει κατάθεση για τα «πυρά» ακόμα και κατά αστυνομικών, στη διάρκεια αυτοψίας για το «γάζωμα» σπιτιών.
Το χιουμοριστικό βιντεάκι της ΕΛΑΣ για την Τσικνοπέμπτη - «Λίγο καπνό είδατε και αμέσως μέσα»
Χάος στη Βουλή με Γεωργιάδη-Κωνσταντοπούλου: «Είμαι αυτός που θα σε βάλει φυλακή - Φτάνει με την τραμπούκω»
Δεν πήρε εξιτήριο ο Γιώργος Μαζωνάκης - Θα μπει στο χειρουργείο
Τσικνοπέμπτη στις γειτονιές της Αθήνας: «Η ζωή θέλει τρέλα και αγάπη» - Ιστορίες πίσω από τις αναμμένες σχάρες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



