Δονούσα: Πάνω από 1,7 εκατομμύρια ευρώ πρόστιμο σε 63χρονο που κακοποιούσε ζώα
Στοιβαγμένες και υποσιτισμένες πάνω από 50 γάτες βρήκαν αστυνομικοί σε εγκαταλελειμμένο χώρο του νησιού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ένα πρόστιμο πρωτοφανούς ύψους βεβαίωσαν οι Αρχές σε έναν βασανιστή ζώων στη Δονούσα, με την άθλια εικόνα της κατάστασης των άτυχων γατών να σοκάρει.
Συγκεκριμένα, πάνω από 1,7 εκατομμύρια ευρώ υπολογίζεται το ύψος του χρηματικού προστίμου που βεβαιώθηκε σε βάρος ενός 63χρονου, από τις Αρχές που πραγματοποίησαν έφοδο ύστερα από καταγγελία για κακοποίηση ζώων τη Δευτέρα (10/11).
Όπως αναφέρει το zoosos.gr, σε περιφραγμένο χώρο ιδιοκτησίας του 63χρονου, όπου υπήρχαν παλιά ενοικιαζόμενα δωμάτια και εστιατόριο τα οποία πλέον δε λειτουργούσαν, είχε μαζέψει, κλειδώσει και αφήσει υποσιτισμένες 52 γάτες.

Το ποσό μάλιστα αναμένεται να υπερβεί το 1.740.000 ευρώ που είναι τώρα, μόλις βεβαιωθούν και οι επιπλέον παραβάσεις για έλλειψη βιβλιαρίων υγείας των ζώων, έλλειψη τσιπ κλπ.
Ο κατηγορούμενος, ο οποίος είχε απασχολήσει τις Αρχές και στο παρελθόν για αντίστοιχους λόγους στο Μοσχάτο, συνελήφθη και θα οδηγηθεί στην εισαγγελία της Νάξου με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για τον νόμο περί προστασίας των ζώων.

Πώς ο κύκλος βίας στη Γαλλία θα επηρεάσει τις προεδρικές εκλογές - Διεθνολόγος εξηγεί στο ethnos.gr
«Παραλιακό Βατικανό» με καφετέριες και κλαμπ χωρίς έλεγχο των δήμων βλέπουν εννέα δήμαρχοι της νότιας Αττικής
Το AI που δουλεύει για τον Μητσοτάκη, ο Καρατζαφέρης που «κυβερνά» και το άνοιγμα του Άδωνι σε Καραμανλή
Με «γαλλικό κλειδί» θέλει να ανοίξει την πόρτα της συσπείρωσης η κυβέρνηση: Το αφήγημα και τα πυρά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




