Νέος Κόσμος: Γνώστης πολεμικών τεχνών ο 29χρονος - Είχε τραυματίσει τρία άτομα με κοπίδι
Τουλάχιστον τέσσερα περιστατικά με επιθέσεις σε άλλους οδηγούς φέρεται να «κουβαλά» στην πλάτη του ο δράστης του ξυλοδαρμού που οδήγησε στον θάνατο του 58χρονου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Λεπτομέρειες για το παρελθόν του 29χρονου, ο οποίος την Τρίτη ομολόγησε ότι ξυλοκόπησε άγρια τον 58χρονο οδηγό που έχασε τη ζωή του στον Νέο Κόσμο, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
Ο 29χρονος ήταν πρωταγωνιστής - και μάλιστα πολύ πρόσφατα - σε ακόμα ένα πολύ σοβαρό περιστατικό, επίσης στον Νέο Κόσμο. Στα τέλη του περασμένου Οκτώβρη, το φορτηγάκι που οδηγούσε έχοντας συνοδηγό τον πατέρα του, ενεπλάκη σε ατύχημα με άλλο φορτηγό στην οδό Μπακνανά. Ο δράστης του ξυλοδαρμού λογομάχησε έντονα με τα τρία άτομα που επέβαιναν στο άλλο όχημα και δεν δίστασε να βγάλει κοπίδι και να τραυματίσει έναν 63χρονο, έναν 52χρονο και έναν 55χρονο.
Κι αυτή δεν ήταν η μόνη φορά που έβγαζε την οργή του σε άλλους οδηγούς καθώς φέρεται να έχει εμπλακεί σε τουλάχιστον τέσσερα περιστατικά. Γνωρίζοντας, δε, πολεμικές τέχνες, ήξερε πώς μπορεί να προκαλέσει ζημιά στο εκάστοτε θύμα με τα χτυπήματά του. Δεν είναι τυχαίο ότι μάρτυρας του συμβάντος με το 58χρονο θύμα δήλωσε χθες στο Open ότι «το χέρι του δούλευε σαν κομπρεσέρ, μιλάμε για ξύλο όχι αστεία... Πολύ ξύλο».
Το επεισόδιο με το σπρέι πιπεριού και η ομολογία
Ο 29χρονος συνελήφθη χθες και ομολόγησε τον ξυλοδαρμό του 58χρονου περιγράφοντας στους αστυνομικούς καρέ καρέ τα όσα συνέβησαν.
Το περιστατικό έγινε το απόγευμα της Δευτέρας 17 Νοεμβρίου γύρω στις 16:30 – 17:00. Ο 29χρονος υποστήριξε ότι είχε πάρει το μηχανάκι ενός εκ των προσαχθέντων και τη στιγμή που βρισκόταν κοντά σε γυμναστήριο, το θύμα του έκλεισε τον δρόμο.
Τότε, όπως είπε στην ΕΛΑΣ, πήγε να ζητήσει το λόγο και το θύμα τον ψέκασε με σπρέι. Στη συνέχεια ο δράστης τον ακολούθησε, τον εγκλώβισε και του έδωσε δύο με τρεις μπουνιές, με αποτέλεσμα ο 58χρονος να καταλήξει λίγο αργότερα. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο 29χρονος υποστήριξε επίσης ότι έριξε στο θύμα τρεις μπουνιές και έπεσε κάτω.
Για την υπόθεση είχε συλληφθεί και ο πατέρας του 29χρονου, καθώς προσπάθησε να παρεμποδίσει την έρευνα, κρύβοντας τη μηχανή στην οποία επέβαινε ο γιος του.
Η μηχανή ανήκει σε έναν από τους δύο Ελληνες, ο οποίος την είχε δανείσει στον 29χρονο, ενώ για τον πατέρα του 29χρονου που αποπειράθηκε να κρύψει το μηχανάκι, θα αποφασίσει ο εισαγγελέας αν θα διωχθεί τελικά ή όχι.
Σε βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στη δημοσιότητα το ethnos.gr, φαίνονται οι συλληφθέντες στον τόπο του τροχαίου.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής, το θύμα είχε κακώσεις προσώπου και τραχήλου και ανακοπή, κατά πάσα πιθανότητα εξαιτίας της φόρτισης.
«Νομίζαμε πως η αστυνομία κάποιον κυνηγούσε»
Αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού, μιλώντας στην ΕΡΤ περιέγραψε σκηνές που έμοιαζαν με καταδίωξη, με το όχημα να κινείται γρήγορα σε κεντρικούς δρόμους και να καταλήγει σε αδιέξοδο, όπου και εντοπίστηκε νεκρός ο 58χρονος.
«Βρισκόμουν χθες το απόγευμα στη Σουλιέ. Σαν καταδίωξη ήταν. Πέρασε το αυτοκίνητο με μηχανές από πίσω, χωρίς προσοχή σε στοπ, τίποτα, μας φάνηκε σαν καταδίωξη. Στην αρχή νομίζαμε ότι η αστυνομία κυνηγούσε κάποιον. Μάλιστα, πέρασε δύο φορές από μπροστά, από τη Σουλιέ. Την πρώτη έφυγε προς την Γεραντώνη, και έκανε τον κύκλο, κατέβηκε τη Ραφτοπούλου και από Σαράντη πάλι μπροστά στη Σουλιέ και εκεί είναι αδιέξοδο. Με τους ίδιους ρυθμούς. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Μου έκανε εντύπωση η ταχύτητα και το πώς περνούσαν τους δρόμους», είπε χαρακτηριστικά ο αυτόπτης μάρτυρας και πρόσθεσε πως «νομίζω, ότι η καταδίωξη σταμάτησε γιατί ήταν αδιέξοδο εκεί που πήγε».
Ο αντίκτυπος της ομιλίας Τσίπρα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, η απάντηση Φάμελλου για τα περί ιδιοτέλειας και ο υπερ-γουρλής Μαγειρίας που πήρε δώρο μια Ferrari
Από το Καστέλι μέχρι τον ΒΟΑΚ και το μετρό: Αποζημιώσεις εκατοντάδων εκατ. ευρώ απειλούν μέχρι και να διπλασιάσουν το κόστος των μεγάλων έργων
Κακοκαιρία Byron: «Βροχή» τα 112 όλη τη νύχτα - Πώς θα κινηθούν οι καταιγίδες τις επόμενες ώρες
Αμετακίνητοι οι αγρότες στα μπλόκα - Ποιες κινήσεις εξετάζει η κυβέρνηση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




