Λουτράκι: Δασκάλα Δημοτικού κατήγγειλε στην αστυνομία 6χρονο μαθητή για... θωπεία
Το παιδί την ακούμπησε για να της δείξει τη ζωγραφιά του αλλά η κίνησή του... παρεξηγήθηκε🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Τον πιο ακραίο τρόπο αντίδρασης βρήκε μια δασκάλα στο Λουτράκι, η οποία ισχυρίστηκε ότι ένας από τους 6χρονους μαθητές της τη θώπευσε.
Η δασκάλα Εικαστικών αρχικά ενημέρωσε τον διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου για το περιστατικό και εκείνος τη συμβούλεψε ότι μια και πρόκειται για μικρό παιδί, απαιτείται λεπτός χειρισμός και μια συζήτηση μαζί του και προφανώς με τους γονείς του.
Η εκπαιδευτικός, ωστόσο, δεν έμεινε ικανοποιημένη από την αντίδραση αυτή και δύο ημέρες αργότερα μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου και κατήγγειλε τον 6χρονο.
Μιλώντας στην εκπομπή Buongiorno του Mega, ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας, Δημήτρης Ντριμέρης, τόνισε ότι το παιδί ακούμπησε τη δασκάλα για να της δείξει τη ζωγραφιά που είχε ετοιμάσει κι εκείνη ενοχλήθηκε.
Η δασκάλα έχει απομακρυνθεί προσωρινά από το σχολείο όσο βρίσκεται σε εξέλιξη προκαταρκτική έρευνα.
Η απουσία του Δένδια από την Άγκυρα, οι λόγοι της επίθεσης του Μαξίμου στον Βενιζέλο και οι απειλές της ΠΑΣΚΕ στην Χαριλάου Τρικούπη
Ξέφραγο αμπέλι: Αμαξοστάσια ΟΣΥ χωρίς επαρκή φύλαξη, λεωφορεία (ξανά) χωρίς καθαρισμό
Υπόθεση κατασκοπείας: Τρία ονόματα έδωσε ο σμήναρχος πριν προφυλακιστεί - Η «συγγνώμη» που ζήτησε από την πατρίδα
Τι θα συζητήσουν σήμερα Μητσοτάκης-Ερντογάν: Η ατζέντα της συνάντησης, οι κόκκινες γραμμές της Αθήνας και η στάση της Άγκυρας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




