Νέο δημοτικό πάρκινγκ 500 θέσεων στην Αθήνα: Πού θα χτιστεί και πότε θα ανοίξει
Το έργο ανέδειξε με ανάρτησή του ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας στα social media🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Το νέο υπόγειο πάρκινγκ 500 θέσεων στην Αθήνα ετοιμάζεται να αλλάξει σημαντικά την καθημερινότητα των οδηγών στο κέντρο της πόλης.
Πρόκειται φυσικά για τον νέο σταθμό που έρχεται να προστεθεί στο υφιστάμενο δίκτυο των δημοτικών υπόγειων χώρων στάθμευσης, ενισχύοντας αισθητά τη διαθεσιμότητα θέσεων σε μια από τις πιο επιβαρυμένες κυκλοφοριακά περιοχές της πόλης.
Το έργο ανέδειξε με ανάρτησή του ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας στα social media.
Η ανάρτηση του Χάρη Δούκα
«Η Αθήνα προχωρά, με έργα.
Το νέο δημοτικό πάρκινγκ στην Πλατεία Κοτζιά με 500 νέες θέσεις στάθμευσης δίνει λύση σε ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί τους Αθηναίους στο κέντρο της πόλης.
Μετά τις απαραίτητες διαδικασίες και την απομάκρυνση της προηγούμενης αναδόχου εταιρείας, συνεχίζουμε με καθαρό πλαίσιο και συνέπεια.
Το πάρκινγκ θα παραδοθεί στο τέλος του χρόνου από τη ΔΑΕΜ προσφέροντας μια νέα, σύγχρονη υποδομή στην καρδιά της πόλης βελτιώνοντας την καθημερινότητα κατοίκων, επαγγελματιών και επισκεπτών».
Αβέβαιο μέλλον στις διαπραγματεύσεις: Νέα πλήγματα των ΗΠΑ στο Ιράν - Κλειστό το Στενό του Ορμούζ σύμφωνα με την Τεχεράνη
Τα «καρφιά» Μητσοτάκη και τα διλήμματα της κάλπης- Ζεσταίνονται οι κομματικές μηχανές
Δεν είναι πρώτη φορά: Από τις αφίσες κατά των αμβλώσεων στο μετρό, στην «έξωση» στο Athens Pride
Το timing του Σαμαρά, η παρασκηνιακή επιστροφή του Πρωτόπαπα και το γεωπολιτικό deal Πιερρακάκη με το ΔΝΤ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




