Τρομακτικό τροχαίο στην Αμφίκλεια: Συγκρούστηκαν δύο νταλίκες και ένα ΙΧ
Όταν για άγνωστο λόγο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με μια δεύτερη νταλίκα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό
Ένα φοβερό τροχαίο με σφοδρή σύγκρουση δύο νταλικών και την εμπλοκή ενός επιπλέον επιβατικού οχήματος ΙΧΕ σημειώθηκε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Δευτέρας (8/12) στην παλαιά εθνική οδό Λαμίας-Αθηνών, στην περιοχή έξω από την Αμφίκλεια και πριν την Κάτω Τιθορέα.
Όπως μεταδίδει το LamiaReport, μια νταλίκα με πινακίδες Πολωνίας κινούνταν προς τη Λαμία, όταν για άγνωστο λόγο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με μια δεύτερη νταλίκα, την οποία οδηγούσε ένας ημεδαπός περίπου 60 ετών με κατεύθυνση προς τη Λιβαδειά.
Στη συνέχεια, η νταλίκα με τις ξένες πινακίδες δίπλωσε στο κέντρο του οδοστρώματος, πέρασε ελάχιστα δίπλα από το ΙΧΕ που ακολουθούσε αμέσως πίσω από το δεύτερο φορτηγό και τελικά έπεσε πάνω σε ένα ακόμη αυτοκίνητο που ακολουθούσε, πριν ακινητοποιηθεί στα χωράφια.
Από την πρώτη και πιο βίαιη σύγκρουση, ο ημεδαπός οδηγός της δεύτερης νταλίκας τραυματίστηκε και εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του οχήματός του, ενώ ο αλλοδαπός οδηγός του πρώτου φορτηγού χτύπησε ελαφρά. Ως εκ θαύματος, οι επιβάτες του ΙΧΕ δεν έπαθαν τίποτα, ενώ από θαύμα γλίτωσε και το αυτοκίνητο που βρισκόταν ακριβώς πίσω από την Ελληνική νταλίκα. Οι σοκαρισμένοι μάρτυρες μίλησαν στην κάμερα του LamiaReport.
Στην περιοχή επικρατούσαν άσχημες καιρικές συνθήκες, ενώ οι ουρές των οχημάτων ήταν ατελείωτες, με αποτέλεσμα να υπάρχει δυσκολία ακόμη και για την προσέγγιση ασθενοφόρων, πυροσβεστικών και αστυνομικών οχημάτων.
Ο ημεδαπός οδηγός του φορτηγού απεγκλωβίστηκε από τους πυροσβέστες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αμφίκλειας και διακομίστηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αμφίκλειας κι από εκεί στο Νοσοκομείο Λαμίας. Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες, έχει τραυματιστεί στα πόδια.
Ο συγκεκριμένος δρόμος έχει καταστεί εξαιρετικά επικίνδυνος λόγω της κατακόρυφης αύξησης της κυκλοφορίας εξαιτίας των αγροτικών κινητοποιήσεων. Δίνεται η σύσταση σε όσους δεν είναι απολύτως απαραίτητο να ταξιδέψουν να το αποφύγουν, καθώς επαρχιακοί δρόμοι έχουν κατακλυστεί από νταλίκες και επαγγελματικά οχήματα.
Επιμένουν οι αγρότες της Κρήτης παρά τις κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση - Κλείνουν ξανά το αεροδρόμιο Ηρακλείου
Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»
Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



