Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο 90χρονος που έθαψε σκύλο ζωντανό - Σε καταφύγιο το ζώο
Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, ο 90χρονος αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερος υπό όρους🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Σε καλή κατάσταση βρίσκεται ο σκύλος που έθαψε ζωντανό 90χρονος, σε αγροτική έκταση, στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης.
Το σκυλάκι ξέθαψαν με τα χέρια τους αστυνομικοί του Α.Τ. Θερμαϊκού και το παρέδωσαν ζωντανό στον Σύνδεσμο Προστασίας και Περιβάλλοντος Αδέσποτων Ζώων Ανατολικής Θεσσαλονίκης (ΣΥΠΠΑΖΑΘ) για κτηνιατρική φροντίδα.
Όπως είπε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του ΣΥΠΠΑΖΑΘ, Οδυσσέας Σαληκυριάκης, το ζώο μεταφέρθηκε σε συμβεβλημένο κτηνιατρείο. «Εξετάστηκε από κτηνίατρο και αναμένεται να μεταφερθεί σε καταφύγιο για φιλοξενία», διευκρίνισε.
Στο μεταξύ, με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, ο 90χρονος αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερος υπό τους όρους της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Εις βάρος του επιβλήθηκαν και διοικητικά πρόστιμα άνω των 30.000 ευρώ.
«Θα σε τουφεκίσω και εσένα»: Ο απίστευτος διάλογος του 89χρονου πιστολέρο με τον εισαγγελέα
Η ζάμπλουτη κληρονόμος που γύρισε την πλάτη στην άνετη ζωή για να φτιάχνει βόμβες για τον IRA
Χάος με μελισσοκόμο που εξαπέλυσε σμήνη από μέλισσες όταν πήγαν να κάνουν έξωση σε ηλικιωμένο καρκινοπαθή
Κατάφερε το πιο απομονωμένο νησί του κόσμου να επινοήσει δίκη του γλώσσα; Τι δείχνει νέα έρευνα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



