Θανατηφόρο τροχαίο στα Χανιά: Νεκρός ανασύρθηκε ο 37χρονος οδηγός - Προσέκρουσε σε τοιχίο
Ο άνδρας εντοπίστηκε σε ένα στενό πέρασμα ώρες μετά το συμβάν🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Νεκρός ανασύρθηκε από το αυτοκίνητό του άνδρας ο οποίος εντοπίστηκε εγκλωβισμένος και χωρίς τις αισθήσεις του σε ΙΧ, στην Αγία Μαρίνα Χανίων.
Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε σήμερα (20/12) λίγο μετά τις 09:00 σε ένα στενό λίγα μέτρα από την παλιά εθνική οδό Χανίων - Κισσάμου και άμεσα ειδοποιήθηκαν οι Αρχές.
Όπως αναφέρει το creta24.gr, ο 37χρονος οδηγός απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν ήδη νεκρός.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΙΧ είχε προσκρούσει σε τοιχίο σπιτιού και εκτιμάται πως το τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα.
Κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. που βρέθηκε στο σημείο, διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγω για απώλεια του ελέγχου του οχήματος από τον άτυχο οδηγό, ο οποίος φαίνεται πως ήταν μόνος του στο όχημα.

Κυψέλη: Τέσσερις «στάσεις» έκανε ο μετροπόντικας πριν ακινητοποιηθεί, αλλά στο υπουργείο δεν ψάχνουν το... λάθος
Θύελλα στο Κογκρέσο για τη συμφωνία Τραμπ-Πούτιν: «Παραβιάζεται ο νόμος για τις κυρώσεις»
Το μήνυμα Καμμένου σε... Μητσοτάκη, ο Καρτερός της Αμαλίας και ο Καραμανλής που θα μιλήσει (ξανά)
Γιατί η κυβέρνηση ανακοινώνει μέτρα κάθε δεκαπέντε μέρες - Αύριο οι ανακοινώσεις για το πετρέλαιο θέρμανσης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




