«Οδύσσεια» στη Μήλο: Εγκλωβισμένοι λόγω ανέμων 1.641 επιβάτες - Δεν έδεσαν δύο πλοία
Οι επιβάτες παραμένουν σε αναμονή, χωρίς σαφές χρονοδιάγραμμα για το πότε και με ποιον τρόπο θα συνεχίσουν το ταξίδι τους🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Αξέχαστη ταλαιπωρία υπέστησαν 1.641 επιβάτες στη Μήλο, καθώς οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δεν επέτρεψαν στα πλοία Knossos Palace και Festos Palace να προσεγγίσουν με ασφάλεια το λιμάνι του νησιού.
Εμπόδιο οι ισχυροί άνεμοι
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα δύο πλοία επιχείρησαν να δέσουν στο λιμάνι της Μήλου, ωστόσο οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες και η ένταση των ανέμων κατέστησαν αδύνατη την ασφαλή πρόσδεση, με αποτέλεσμα να ανασταλεί η αποβίβαση των επιβατών.
Το Knossos Palace εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς - Μήλος - Ηράκλειο, ενώ το Festos Palace είχε αποπλεύσει από το Ηράκλειο με προορισμό τη Μήλο και στη συνέχεια τον Πειραιά. Οι επιβάτες παραμένουν σε αναμονή, χωρίς σαφές χρονοδιάγραμμα για το πότε και με ποιον τρόπο θα συνεχίσουν το ταξίδι τους.
Οι αρμόδιες αρχές και οι ναυτιλιακές εταιρείες βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία και παρακολουθούν τις εξελίξεις, με τον επαναπρογραμματισμό των δρομολογίων να εξαρτάται αποκλειστικά από τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών στην περιοχή.
Μπλόκα αγροτών: Τα επόμενα βήματα μετά τα μέτρα του Μητσοτάκη και η πρόταση για απόβαση τρακτέρ στην Αθήνα
Axios: Αποκάλυψη για μυστική συνάντηση του Γουίτκοφ με τον εξόριστο διάδοχο του Ιράν, Ρεζά Παχλαβί
Εξαφάνιση 16χρονης από την Πάτρα: Αγωνία για τη Λόρα - Το νέο βίντεο από Ζωγράφου και το μήνυμα του πατέρα της
Μια μυστηριώδης λάμψη από την άκρη του σύμπαντος: Η ανθρωπότητα έλαβε σήμα... πριν από 13 δισ. χρόνια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



