Υπό έλεγχο η φωτιά σε αποθήκες επιχείρησης στο Κορωπί - Μεγάλες υλικές ζημιές
Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται, ενώ δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε το πρωί της Κυριακής (11/01) σε αποθηκευτικούς χώρους επιχείρησης στο Κορωπί, προκαλώντας εκτεταμένες υλικές ζημιές.
Η ενημέρωση της πυροσβεστικής
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 7:00 το πρωί σε αποθήκες όπου φυλάσσονταν αυγά και ξυλεία, με αποτέλεσμα οι φλόγες να εξαπλωθούν γρήγορα και να προκαλέσουν σοβαρές καταστροφές στον χώρο της επιχείρησης.
Στο σημείο επιχείρησαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, αποτελούμενες από 27 πυροσβέστες με 10 οχήματα, ενώ σημαντική ήταν και η συνδρομή υδροφόρων οχημάτων των γειτονικών ΟΤΑ, προκειμένου να περιοριστεί η φωτιά και να αποτραπεί η επέκτασή της σε παρακείμενες εγκαταστάσεις.
Πυρκαγιά σε χώρο επιχείρησης στο Κορωπί Αττικής. Επιχειρούν 27 #πυροσβέστες με 10 οχήματα. Συνδρομή από υδροφόρες ΟΤΑ.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) January 11, 2026
Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται, ενώ δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.
Viral βίντεο τους έστειλε φυλακή: Η απάτη με τα στημένα τροχαία - Πήραν αποζημιώσεις 80.000 δολαρίων
Καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη: 30χρονος παραβίασε τον μισό ΚΟΚ και... μάζεψε πρόστιμα 18.590 ευρώ
«Φτιάξε ένα καλό, το χθεσινό ήταν πικρό»: Ψυχολόγος του Πειραιά σε κύκλωμα ναρκωτικών - Η «καβάτζα», το ghost phone και η τραγουδίστρια
Πανσέληνος Αυγούστου 2026: Μαγευτικές εικόνες από το «Φεγγάρι του Οξύρρυγχου»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



