Απόπειρα γυναικοκτονίας στον Πύργο: Μαχαίρωσε στο λαιμό τη σύζυγό του και απειλούσε να αυτοκτονήσει
Ο 50χρονος εκτός ελέγχου και σε κατάσταση αμόκ, την τραυμάτισε στον λαιμό με μαχαίρι - Στη συνέχεια απειλούσε να αυτοκτονήσει🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Τον απόλυτο εφιάλτη μέσα στο ίδιο της το σπίτι έζησε μια γυναίκα στον Πύργο, όταν ο δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από τον σύζυγό της, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στον λαιμό.
Η νέα υπόθεση απόπειρας γυναικοκτονίας προκαλεί οργή και αποτροπιασμό, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης στη συνέχεια επιχείρησε να αυτοκτονήσει όπως μεταδίδει το patrisnews.com.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο σύζυγός της, εκτός ελέγχου και σε κατάσταση αμόκ, την απείλησε με μαχαίρι και επιχείρησε να της κάνει κακό, σκορπώντας τον τρόμο.
Το χρονικό
Το περιστατικό έλαβε χώρα το πρωί της Τρίτης (13/01), με αφορμή κάποιο καβγά που φέρεται είχε το ζευγάρι. Ο άνδρας, ηλικίας περίπου 50 ετών, πήρε ένα μαχαίρι από τον χώρο της κουζίνας και στράφηκε εναντίον της γυναίκας του, προκαλώντας της τραύμα στην περιοχή του λαιμού.
Παρά την ταραχή, την αγωνία και τον τρόμο για τη ζωή της, η γυναίκα κατάφερε και βρήκε τη δύναμη να ξεφύγει από τον σύζυγό της, να ασφαλίσει την πόρτα του υπνοδωματίου και να επικοινωνήσει με το «100», εκλιπαρώντας για συνδρομή.
Μετά από σύντομο χρονικό διάστημα, άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου μπήκαν στην κατοικία και βρέθηκαν μπροστά σε μια ανατριχιαστική εικόνα. Ο δράστης εξακολουθούσε να κρατάει μαχαίρι ενώ απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει.
Για περίπου 45 λεπτά εξελίχθηκαν σκηνές έντασης. Οι αστυνομικοί τελικά κατάφεραν να πείσουν τον 50χρονο να μην προβεί στη μοιράια πράξη του και να πετάξει το μαχαίρι. Οι Αρχές στη συνέχεια τον συνέλαβαν, τερματίζοντας έτσι μια ενδοοικογενειακή κρίση που λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε φονικό.
Ο 50χρονος κατηγορούμενος παρουσιάστηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών της Ηλείας, ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας και αδικήματα ενδοοικογενειακής βίας. Ζήτησε και ελαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την ερχόμενη Παρασκευη. Ως τοτε, κρατιέται στην ΔΑ Ηλείας.
Επί ποδός οι νοσοκομειακοί γιατροί για τα σχέδια να μπουν ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες στο ΕΣΥ
Ενεργοποιήθηκε ο διαγωνισμός για τον τεχνικό σύμβουλο - Τα 62 εκατ. ευρώ και το στοίχημα του «επιτηρούμενου» ΟΣΕ
Η επικοινωνιακή συνάντηση Μητσοτάκη με «πρόθυμους», οι νέες «πόρτες» Γρατσία για λογαριασμό Καρυστιανού και ο Άδωνις ως «λαγός» του Plan B
Όσα συζητήθηκαν στη συνάντηση Μητσοτάκη με αγρότες - Τι θα κάνουν όσοι παραμένουν στα μπλόκα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




