Το σπαρακτικό «αντίο» στον Σπύρο Καρατζαφέρη από την κόρη του: «Έσβησες στην αγκαλιά μου»
Η Λίλλυ Καρατζαφέρη αποχαιρέτησε δημόσια τον πατέρα της με μια ανάρτηση στα κοινωνική δίκτυα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Με μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποχαιρέτησε τον Σπύρο Καρατζαφέρη η κόρη του, Λίλλυ, υπογραμμίζοντας πως έσβησε στην αγκαλιά της.
Η κόρη του δημοσιογράφου δημοσίευσε κοινές τους φωτογραφίες από το παρελθόν, συνοδεύοντάς τες με ένα προσωπικό κείμενο ως λεζάντα.
Η Λίλλυ Καρατζαφέρη έγραψε χαρακτηριστικά: «Ευγνωμοσύνη που ήσουν ο πατέρας μου! Ο μπαμπάκας μου. Ο καλύτερος του κόσμου! Έσβησες ήρεμα στην αγκαλιά μου… Μα πάντα λάμπεις στην καρδιά μου! Καλή αντάμωση ήρωα μου! Φίλησε μου τη μαμά ε…».
Ο Σπύρος Καρατζαφέρης έφυγε από τη ζωή στα 88 του χρόνια και την ανακοίνωση έκανε ο αδελφός του και πρώην πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου, λέγοντας στα Παραπολιτικά 90,1: «Έφυγε από τη ζωή αργά τη νύχτα. Είναι συγκλονιστικό για μένα που είμαι ο μικρός αδελφός που ακολούθησα τα βήματά του. Είμαι συντετριμμένος».
Το παρασκήνιο των διαπραγματεύσεων για την Ουκρανία: Τα προσχέδια και το σενάριο ανταλλαγής του Ντονμπάς με αντάλλαγμα 800 δισ.
Τέμπη: Εξελίξεις στη δίκη για τα χαμένα βίντεο - «Η Interstar ομολόγησε ότι έγιναν διαγραφές»
Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μας έβαλαν άδικο πρόστιμο 3.700 ευρώ για ρευματοκλοπή και μας έκοψαν το ρεύμα»
Διαστημική «σαβούρα»: Η κρυφή απειλή πάνω από τα κεφάλια μας και η επαναστατική μέθοδος για τον εντοπισμό της
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



