Σοβαρό ατύχημα στον σιδηρόδρομο της Ηλείας: Δέντρο έπεσε σε τρένο - Τραυματίστηκε ο μηχανοδηγός
Το τρένο εκτελούσε το δρομολόγιο Πύργος - Κατάκολο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Από θαύμα γλύτωσε τα χειρότερα μηχανοδηγός της Ηellenic Train όταν η αμαξοστοιχία που οδηγούσε προσέκρουσε σε δέντρο που βρισκόταν πάνω στις γραμμές το πρωί της Τρίτης στη διαδρομή Ολυμπίας - Κατάκολου.
Σύμφωνα με την ενημέρωση της εταιρείας, στις 8:10 π.μ. στην περιοχή Αγίου Κωνσταντίνου, η αμαξοστοιχία 1381, χωρίς επιβάτες, προσέκρουσε σε δένδρο.
Ο μηχανοδηγός της αμαξοστοιχίας τραυματίστηκε εξαιτίας της πρόσκρουσης και έχει μεταφερθεί για ιατρική φροντίδα στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου.
Μέχρι την απομάκρυνση του δένδρου, τα σιδηροδρομικά δρομολόγια στη συγκεκριμένη γραμμή έχουν ανασταλεί προσωρινά. Τα επόμενα προγραμματισμένα δρομολόγια 1382, 1383, 1384, 1385 και 1386 θα πραγματοποιηθούν με λεωφορεία, ώστε να εξυπηρετηθεί το επιβατικό κοινό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Hellenic Train και ο Διαχειριστής Υποδομής ΟΣΕ συνεργάζονται με τις αρμόδιες αρχές για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας.
Έτοιμη να σκάσει η «βόμβα» του δημογραφικού στον Έβρο - Άνω των 65 ετών εννέα στους δέκα κατοίκους
Διπλώματα οδήγησης: Τι αλλάζει σε ιατρικές βεβαιώσεις, ΚΕΠ και έκδοση αδειών
Νέες αφίξεις στα «γαλάζια» ψηφοδέλτια: Τα γνωστά ονόματα, οι εκπλήξεις και ο γρίφος με το Επικρατείας
«Βαρόμετρο» για την κυβέρνηση οι εκλογές στους Ιατρικούς Συλλόγους - Η μάχη για τον ΙΣΑ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




