«Δεν ήταν τραγωδία αλλά έγκλημα της εργοδοσίας» - Διαμαρτυρία στα Τρίκαλα για τα θύματα στη «Βιολάντα»
Πορεία στο κέντρο της πόλης και απαίτηση να μην χαθούν άλλες ζωές σε εργατικά δυστυχήματα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Εκατοντάδες άτομα συγκεντρώθηκαν το πρωί της Τρίτης στην πλατεία Ρήγα Φεραίου στα Τρίκαλα για να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας μετά την έκρηξη και την πυρκαγιά στο εργοστάσιο της «Βιολάντα», που είχαν ως συνέπεια να χαθούν πέντε ζωές.
Με κεντρικό σύνθημα το «Δεν ήταν τραγωδία αλλά έγκλημα της εργοδοσίας», μέλη του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων απαίτησαν να μπει ένα τέλος στα εργατικά δυστυχήματα, με το κλίμα σε όλη την πόλη να είναι πολύ βαρύ, μετά την απώλεια των πέντε εργαζόμενων.

Μάλιστα, ιδιαίτερη ήταν η συγκίνηση όταν διαβάστηκαν τα ονόματα των πέντε γυναικών που έχασαν τη ζωή τους.

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
Η γαλλική ακροδεξιά «τρίβει τα χέρια της» μέσα στο χάος - Πώς Λεπέν και Μπαρντελά στήνουν προεκλογικό σκηνικό
Συγκλονιστικές καταθέσεις στη δίκη για Τέμπη: «Ο πατέρας μου κάηκε ζωντανός από την πυρόσφαιρα, δούλευε σε κινητή βόμβα»
«Νόμιζα ότι ήταν θέλημα Θεού»: Καταθέσεις γυναικών που πίστεψαν ότι έκαναν εξωσωματικές σε κλινική των Χανίων
Τρομερό σκηνικό στην Κοζάνη: Πρόεδρος έκραζε τους παίκτες που έχαναν 8-0 στο ημίχρονο κι αυτοί έφυγαν!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



