Εργατικό δυστύχημα στη Μεσσηνία: 45χρονος καταπλακώθηκε από μπάζα
Μάχη από τους γιατρούς του Νοσοκομείου Καλαμάτας για να κρατηθεί στη ζωή🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ένα ακόμα τραγικό εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα (6/2) λίγο πριν τις 15:30, στον Άρι Μεσσηνίας.
Συγκεκριμένα, ένας 45χρονος έχασε τη ζωή του όταν καταπλακώθηκε από χώμα και μπάζα.
Όπως αναφέρει το messinialive.gr, το τραγικό περιστατικό συνέβη όταν ο 45χρονος εργάτης χειριστής κομπρεσέρ, μέλος συνεργείου εργολάβου, καθώς έσκαβε για δίκτυο ομβρίων υδάτων, το έδαφος υποχώρησε, με αποτέλεσμα να πέσει μέσα και να καταπλακωθεί από τα μπάζα. Στο σημείο έσπευσαν συνάδελφοί του ενώ κλήθηκε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε χωρίς τις αισθήσεις του τον άτυχο άνδρα.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου μεταφέρθηκε ο 45χρονος, οι γιατροί έδωσαν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή με ΚΑΡΠΑ για μισή ώρα, αλλά δεν τα κατάφεραν.
O στρατηγός ήταν σχιζοφρενής, εμμονικός, πλησίαζε τα 75 όταν τον αντάμωσε η δόξα – Εκείνος που άλλαξε την πορεία της Ιστορίας!
Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στο ethnos.gr: «Κάθε πόλεμος είναι ένας εμφύλιος, όλοι είμαστε αδέλφια»
Στον εισαγγελέα ο ιδιοκτήτης του beach bar για τον θάνατο του 4χρονου στην Πάρο - Στο «μικροσκόπιο» ο ρόλος του ναυαγοσώστη
Τουρνάς: Πάνω από 400 πυρκαγιές σε 10 ημέρες - «Το 90% των πυρκαγιών οφείλεται σε αμέλεια»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



