Ξυλοπόδαροι, νεράιδες και... άρωμα Βενετίας: Εικόνες από το Καρναβάλι Γυναικών
Οι δρόμοι πλημμύρισαν με πολύχρωμες στολές, σατιρική διάθεση και έντονο παλμό🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό
«Φωτιά» πήρε η Πρέβεζα με το Καρναβάλι Γυναικών που πραγματοποιήθηκε και φέτος, με τη συμμετοχή εκατοντάδων γυναικών και τη θερμή ανταπόκριση του κόσμου. Πρόκειται για έναν θεσμό που μετρά δεκαετίες ζωής και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της αποκριάτικης παράδοσης της πόλης.
Οι δρόμοι πλημμύρισαν με πολύχρωμες στολές, σατιρική διάθεση και έντονο παλμό, δημιουργώντας ένα σκηνικό γιορτής που ανέδειξε τον αυθορμητισμό και τη δημιουργικότητα των συμμετεχουσών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Καρναβάλι Γυναικών, πέρα από ψυχαγωγική εκδήλωση, παραμένει ένα ξεχωριστό κοινωνικό γεγονός, με έντονο συμβολισμό και διαχρονική δυναμική.
Παρά το πέρασμα του χρόνου, η φετινή διοργάνωση επιβεβαίωσε ότι το Καρναβάλι Γυναικών συνεχίζει να εξελίσσεται, διατηρώντας τον χαρακτήρα του και συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον κατοίκων και επισκεπτών, ενισχύοντας το αποκριάτικο κλίμα και την εξωστρέφεια της πόλης.
Θρυλικός θρίαμβος στην Αθήνα: Ο Ολυμπιακός λύγισε τη Ρεάλ Μαδρίτης και κατέκτησε την Euroleague για 4η φορά!
Νέα στοιχεία για τη δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Ο 30χρονος φέρεται να σκότωσε τον πατέρα του με κατσαβίδι
Φρικιαστικές μαρτυρίες ακτιβιστών του Flotilla: «Όλοι περνάγαμε από ένα κοντέινερ βασανιστηρίων»
Ποια είναι τελικά η πραγματική σου φωνή; Αυτή που ακούς εσύ ή αυτή που βγαίνει στην ηχογράφηση;
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



