Ρούλα Πισπιρίγκου: Αναβλήθηκε η δίκη για τη δολοφονία της Μαλένας και της Ίριδας
Για τις 4 Δεκεμβρίου 2026 αναβλήθηκε από το Εφετείο η δίκη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Για τις 4 Δεκεμβρίου 2026 αναβλήθηκε από το Εφετείο η δίκη σε δεύτερο βαθμό της Ρούλας Πισπιρίγκου για τις δολοφονίες των δύο μικρότερων κοριτσιών της, Μαλένας και Ίριδας, για τις οποίες σε πρώτο βαθμό έχει καταδικαστεί σε δις ισόβια κάθειρξη.
Η κατηγορούμενη εμφανίστηκε κουτσαίνοντας και κρατώντας μπαστούνι στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο, όπου μεταφέρθηκε από τις φυλακές.
Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε λόγω κωλύματος της συνηγόρου υπεράσπισης της κατηγορούμενης.
Η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό σε ισόβια κάθειρξη και για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας. Η δίκη της σε δεύτερο βαθμό για αυτήν την υπόθεση έχει προσδιοριστεί για τον Σεπτέμβριο του 2026, μετά από αναβολή που δόθηκε πριν ένα μήνα.
Η Πισπιρίγκου και στις δύο υποθέσεις αρνείται τις κατηγορίες.
Ο τραγικός απολογισμός της φωτιάς στη Σαλαμίνα, οι μαρτυρίες και οι κόποι που έγιναν στάχτη
Φωτιά στη Σαλαμίνα: Ζευγάρι ηλικιωμένων τα δύο θύματα - Γείτονες τους άκουσαν να φωνάζουν βοήθεια
Μυθικός Απόστολος Χρήστου! Back to back πρωταθλητής Ευρώπης στα 100μ. ύπτιο
Το Ιράν δίνει «μπόνους» 30.000 δολαρίων σε όποιον σκοτώσει ή αιχμαλωτίσει Αμερικανό «στρατιωτικό εισβολέα»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




