Δύο νέες πτήσεις επαναπατρισμού της Aegean για τους Έλληνες από Ομάν και Ντουμπάι
Οι Έλληνες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην περιοχή θα πρέπει να απευθύνονται στις αντίστοιχες Πρεσβείες και στις Προξενικές Αρχές της Ελλάδας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Δύο ακόμη πτήσεις επαναπατρισμού θα πραγματοποιήσει η Aegean σήμερα 5/3 από το Ντουμπάι και αύριο, 06/03 από το Μουσκάτ (Ομάν), προκειμένου να μεταφερθούν οι Έλληνες πολίτες από την ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής στην Ελλάδα.
Συγκεκριμένα, οι πτήσεις επαναπατρισμού της θα πραγματοποιηθούν κατόπιν αιτήματος του υπουργείο Εξωτερικού, ενώ στην ανακοίνωσή της η Aegean, διευκρινίζει ότι «καθώς οι συγκεκριμένες πτήσεις πραγματοποιούνται για λογαριασμό του υπουργείου Εξωτερικών, δεν είναι δυνατή η κράτηση μέσω της Aegean.
Οι Έλληνες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην περιοχή θα πρέπει να απευθύνονται στις αντίστοιχες Πρεσβείες και στις Προξενικές Αρχές της Ελλάδας και να δηλώνουν τα στοιχεία τους στη φόρμα εγγραφής Ελλήνων Πολιτών. Οι ειδικές πτήσεις επαναπατρισμού, αλλά και όποιες αντίστοιχες πτήσεις προγραμματιστούν τις επόμενες ημέρες, πραγματοποιούνται αποκλειστικά και μόνο εφόσον πληρούνται όλες οι συνθήκες ασφαλείας και κατόπιν αδειοδότησης από τις Αρμόδιες Αρχές».
Πώς ο κύκλος βίας στη Γαλλία θα επηρεάσει τις προεδρικές εκλογές - Διεθνολόγος εξηγεί στο ethnos.gr
«Παραλιακό Βατικανό» με καφετέριες και κλαμπ χωρίς έλεγχο των δήμων βλέπουν εννέα δήμαρχοι της νότιας Αττικής
Το AI που δουλεύει για τον Μητσοτάκη, ο Καρατζαφέρης που «κυβερνά» και το άνοιγμα του Άδωνι σε Καραμανλή
Με «γαλλικό κλειδί» θέλει να ανοίξει την πόρτα της συσπείρωσης η κυβέρνηση: Το αφήγημα και τα πυρά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




