Κτηνωδία στην Εύβοια: Σκότωσαν πάνω από 20 γάτες
Το τελευταίο διάστημα έχουν εντοπιστεί τουλάχιστον 20 γάτες νεκρές, ενώ περίπου 10 ακόμα έχουν εξαφανιστεί από την περιοχή🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Με ένα αποτρόπαιο σκηνικό βρίσκονται αντιμέτωποι οι κάτοικοι στις Γούβες Ευβοίας, καθώς σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν, το τελευταίο διάστημα έχουν εντοπιστεί τουλάχιστον 20 γάτες νεκρές, ενώ περίπου 10 ακόμα έχουν εξαφανιστεί από την περιοχή.
Με βάση τα σημάδια που παρατηρήθηκαν, τα ζώα φαίνεται να θανατώθηκαν από δηλητηρίαση, καθώς αρκετά από αυτά παρουσίαζαν έντονα συμπτώματα όπως σάλια και αφρούς στο στόμα, σπασμούς και σοβαρή δυσκολία στην αναπνοή, σύμφωνα με την ιστοσελίδα evima.gr.
Τα περιστατικά αυτά έχουν καταγγείλει οι κάτοικοι στην αστυνομία και αναμένεται να διερευνηθεί το περιστατικό, ενώ οι πολίτες καλούνται να παραμείνουν σε εγρήγορση και να αναφέρουν οποιαδήποτε ύποπτη δραστηριότητα,στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, ώστε να γίνει επίσημη καταγραφή του περιστατικού, στον Δήμο, καθώς και στα φιλοζωικά σωματεία της περιοχής.
Πώς η κλιματική αλλαγή οδήγησε σε διπλασιασμό των κρουσμάτων χανταϊού - Οι «κόκκινες περιοχές»
«Αλληλοκαρφώματα» και σενάρια εκλογών: Ποιοι εκτοξεύουν φίλια πυρά στον Δένδια
Ο απρόβλεπτος Τραμπ: Οι συγκρούσεις με Ευρώπη και ΝΑΤΟ θα παραμείνουν και μετά τον πόλεμο στο Ιράν
Metallica στο ΟΑΚΑ: Metal... συρτάκι και «δεν χωράς πουθενά» - Η επική, made in Greece, στιγμή του live
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



