Γιατί μαχητικά αεροσκάφη πέταξαν πάνω από την Αθήνα την Παρασκευή 20 Μαρτίου
Για ποιο λόγο εμφανίστηκαν μαχητικά αεροσκάφη πάνω από το κέντρο της Αθήνας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Μαχητικά αεροσκάφη και ελικόπτερα πέταξαν σήμερα, Παρασκευή (20/3) στο κέντρο της Αθήνας, προκαλώντας την απορία αρκετών κατοίκων της πρωτεύουσας που ξαφνιάστηκαν με το θέαμα.
Ωστόσο, οι πτήσεις αποτελούν προγραμματισμένες δοκιμαστικές πτήσεις στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου.
Οι πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας και της Αεροπορίας Στρατού πραγματοποιούν αναγνωριστικές διελεύσεις και πρόβες χρονισμού πάνω από την πλατεία Συντάγματος και τον άξονα της Πανεπιστημίου, ώστε όλα να είναι έτοιμα για τον εορτασμό της εθνικής επετείου.
Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, οι δοκιμαστικές διελεύσεις πραγματοποιήθηκαν σήμερα από τις 13:15 έως τις 14:30.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
Η πρώτη αντίδραση της Αθήνας στις δηλώσεις Ερντογάν: «Κινούνται σε διαφορετική κατεύθυνση, να χαμηλώσει η ένταση»
Τραμπ - Σι: Η νέα αναφορά στην «παγίδα του Θουκυδίδη» και ο φόβος μίας σινοαμερικανικής σύρραξης
Ξέχασαν χειρουργικό εργαλείο μέσα σε ηλικιωμενη ασθενή στο νοσοκομείο Βόλου - Αναγκάστηκε να κάνει δεύτερη επέμβαση
Σαν από ταινία: Ντύθηκε Batman, κυνήγησε κλέφτη στους δρόμους και επέστρεψε τσάντα σε γυναίκα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



