Βουλιαγμένη: Εντοπίστηκε η σορός του 34χρονου δύτη στα Λιμανάκια
Βρέθηκε σε μεγάλο βάθος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Θλιβερό τέλος έλαβε και επίσημα, η επιχείρηση εντοπισμού του 34χρονου δύτη, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί όταν έκανε κατάδυση στο «Πηγάδι του Διαβόλου».
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η σορός του 34χρονου, έπειτα από μια επιχείρηση-μαμούθ που «χτένιζε» το σημείο, εντοπίστηκε στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης και συγκεκριμένα, μέσα σε μεγάλο βάθος, στο «Πηγάδι του Διαβόλου».
Υπενθυμίζεται πως ο δύτης, είχε εξαφανιστεί το μεσημέρι της Κυριακής (22/03). Οι Αρχές ειδοποιήθηκαν από έτερο δύτη, ο οποίος κατάφερε να βγει στην ακτή.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, oι Αρχές εκτιμούν ότι, λόγω των δύσκολων συνθηκών που επικρατούν στο σημείο, η επιχείρηση ανάσυρσης θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί πιθανότατα το Σάββατο (28/03).

Το χρονικό και η τραγωδία του '78
Ο 34χρονος είχε βουτήξει για μια υποθαλάσσια εξερεύνηση μαζί με έναν συνάδελφό του, ο οποίος επέστρεψε μόνος του στην επιφάνεια και ενημέρωσε άμεσα τις αρμόδιες Αρχές για την πιθανότητα ο φίλος του να παγιδεύτηκε στο εσωτερικό του υποθαλάσσιου σχηματισμού.
Η θαλάσσια περιοχή στο «Πηγάδι του Διαβόλου» είναι γνωστή για την επικινδυνότητά της, ενώ το 1978 είχαν χάσει εκεί τη ζωή τους δύο Αμερικανοί δύτες και οστά τους εντοπίστηκαν 10 χρόνια μετά.
Από τότε είχαν τοποθετηθεί στο σημείο σίδερα και πλέγματα στα 120 μέτρα βάθος για να αποτραπεί άλλη τραγωδία, αλλά πλέον αυτά έχουν σκουριάσει κάνοντας δυνατή τη διέλευση.
Γιατί το Ιράν λέει «όχι» στις προτάσεις Τραμπ - Τα αντικρουόμενα μηνύματα των ΗΠΑ και η απειλή για «κόλαση»
Τέμπη: Αναλυτικά το κόστος της αίθουσας των 1,6 εκατ. ευρώ - Τα πόσα πήγαν... προς τα πάνω
Καταδίκη-σταθμός για Meta και YouTube: Ένοχες για τον εθισμό ανήλικης - Πληρώνουν 3 εκατ. δολάρια
Η Μελάνια θα υποδεχόταν τον Μίτσκοσκι και τη σύζυγό του με το «καλωσορίζουμε τη Μακεδονία» - Πώς... μαζεύτηκε στο 90'
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



