Πειραιάς: Εμπλοκή άγκυρας στο Blue Star Naxos - Tαλαιπωρία για 514 επιβάτες
Tο πλοίο διέκοψε προσωρινά την πορεία του🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Πρόβλημα με την άγκυρα παρουσιάστηκε στο επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο Blue Star Naxos ενώ βρισκόταν στο λιμάνι του Πειραιά.
Το περιστατικό συνέβη κατά τη διαδικασία του απόπλου, με το πλοίο να έχει προγραμματισμένο δρομολόγιο για την Πάρο, τη Νάξο, τη Δονούσα, την Αιγιάλη και την Αστυπάλαια, με αποτέλεσμα να προκληθεί αναμονή και ταλαιπωρία για τους 514 επιβάτες.
Tο πλοίο διέκοψε προσωρινά την πορεία του
Στο εσωτερικό του πλοίου βρίσκονται 96 Ι.Χ., 20 φορτηγά, ένα λεωφορείο και 17 δίκυκλα, ενώ το πλήρωμα αποτελείται από 72 άτομα. Η εμπλοκή στην άγκυρα σημειώθηκε λίγο μετά την εκκίνηση του ταξιδιού, αναγκάζοντας το πλοίο να διακόψει προσωρινά την πορεία του μέχρι την αποκατάσταση του προβλήματος.
Άμεσα ξεκίνησαν προσπάθειες απεμπλοκής, με τη συνδρομή ρυμουλκού πλοίου, προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα και να συνεχιστεί το δρομολόγιο με ασφάλεια. Οι επιβάτες παραμένουν στο πλοίο.
Πού το πάει η Άγκυρα και πώς απαντά η Αθήνα: Τα ευρωπαϊκά μηνύματα και οι ισορροπίες στη γειτονιά
Ο Σαμαράς έτοιμος να «πατήσει το κουμπί», το αντάρτικο στις Βρυξέλλες και η μαύρη πρωτιά στα καταναλωτικά δάνεια
Πώς κατέρρευσαν οι πολεμικοί στόχοι του Τραμπ στο Ιράν: «Στόχος» vs «Πραγματικότητα»
Μύθος οι επιθέσεις λαγοκέφαλων σε ανθρώπους: Καθηγητής του ΑΠΘ που καταρρίπτει τα «σενάρια Χόλιγουντ»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



