Διώρυγα της Κορίνθου: 15χρόνη τραυματίστηκε - Έπεσε από ύψος 50 μέτρων
Στο νοσοκομείο η 15χρονη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Συναγερμός σήμανε στις αρχές της Διώρυγας της Κορίνθου μετά τον τραυματισμό 15χρονης, η οποία έπεσε από δύσβατο σημείο ύψους περίπου 50 μέτρων στη θαλάσσια περιοχή του Ισθμού.
Πώς κατέληξε στη θάλασσα
Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα ελληνική ακτοφυλακή, η ανήλικη κατέληξε στη θάλασσα κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.
Η ίδια κατάφερε να εξέλθει μόνη της από το νερό, ενώ στο σημείο έσπευσαν περαστικοί προκειμένου να τη βοηθήσουν μέχρι την άφιξη των Αρχών και των διασωστικών δυνάμεων.
Η 15χρονη μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου για την παροχή πρώτων βοηθειών και ιατρικών εξετάσεων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να διακομιστεί σε νοσοκομείο παίδων στην Αθήνα για περαιτέρω νοσηλεία και παρακολούθηση της κατάστασής της.
Με την πλάτη στον τοίχο ο Μερτς μετά τη διπλή εκλογική ήττα σε Μεκλεμβούργο και Βερολίνο
Ήταν η κακιά στιγμή»: Τι υποστηρίζει ο 76χρονος για τον καβγά και τον θάνατο του 82χρονου στη Βουλιαγμένη
Είδαμε τα πρώτα επεισόδια από τα «Δύο μαύρα πουκάμισα»: Κρήτη, μυστικά και ένα αδύναμο σενάριο
Βλεφαριδοmaxxing: Η νέα τάση του TikTok κάνει τους άνδρες να τριμάρουν τις βλεφαρίδες για... αρρενωπή εμφάνιση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



