ΕΦΕΤ: Ανακαλεί μπιφτέκια κοτόπουλου - Εντοπίστηκε σαλμονέλα
Ποιο προϊόν ανακαλείται🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Μπιφτέκια κοτόπουλου ανακαλεί ο ΕΦΕΤ λόγω σαλμονέλας ζητώντας από τους πολίτες να μην τα καταναλώσουν.
Ποιο προϊόν ανακαλείται- Η ανακοίνωση του ΕΦΕΤ
Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) και η Περιφερειακή Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, κατά τη διενέργεια ελέγχων στο πλαίσιο του προγράμματος «Επίσημος Έλεγχος Μικροβιολογικών Κριτηρίων Ασφάλειας Τροφίμων έτους 2026», προέβη σε δειγματοληψία κατεψυγμένου παρασκευάσματος κρέατος με στοιχεία: ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ με ημερομηνία ανάλωσης 16/02/2027 και ημερομηνία παραγωγής / κατάψυξης 24/10/2025 που παράγεται από την εταιρεία «Α. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ Α.Ε. – Κοτόπουλα Καραγιαννάκη Χαλκιδικής».
Σε συνέχεια εργαστηριακών αναλύσεων στο εργαστήριο του Τμήματος Κτηνιατρικού Εργαστηρίου Καβάλας της Δ/νσης Κτηνιατρικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, διαπιστώθηκε η παρουσία του παθογόνου μικροοργανισμού Salmonella spp στο ανωτέρω δείγμα.
Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας του εν λόγω προϊόντος και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.
Καλούνται οι καταναλωτές που έχουν ήδη προμηθευτεί το εν λόγω προϊόν, να μην το καταναλώσουν.
Μυστήριο με τον αγνοούμενο Ισπανό στην Πύλο: «Καινούργιο σκάφος, ίσως η μητέρα μου να μην ήξερε να το χειρίζεται»
Αυξήθηκαν στην Αυστραλία οι κάτω των 16 ετών που χρησιμοποιούν τα social media μετά την απαγόρευση
Ντόλι Πάρτον: Η μάχη με τον καρκίνο, η τελευταία επιθυμία της για την κηδεία και το «αντίο» του Ντόναλτ Τραμπ
Το δείπνο του θανάτου: 44χρονος σε αμόκ σκότωσε γονείς, γιαγιά, αδελφή και τέσσερα ανίψια και πυρπόλησε το σπίτι
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



