Φωτιά στα Γεράνεια όρη: Δυο διαφορετικές εστίες σε Σχίνο και Σκαλωσιά - Επιχειρούν και εναέρια μέσα
Στο σημείο οκτώ πυροσβεστικά οχήματα και ένα ελικόπτερο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Νέα φωτιά ξέσπασε στο Λουτράκι και συγκεκριμένα στην περιοχή Σκαλωσιά, με την πυροσβεστική να κινητοποιείται άμεσα.
Σύμφωνα με την ενημέρωση της πυροσβεστικής, έχουν κινητοποιηθεί 27 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου της 9ης ΕΜΟΔΕ, 8 οχήματα και 1 ελικόπτερο. Συνδρομή επίσης από εθελοντές και υδροφόρες ΟΤΑ.
#Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Σκαλωσιά του δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας. Κινητοποιήθηκαν 27 #πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου της 9ης ΕΜΟΔΕ, 8 οχήματα και 1 Ε/Π. Συνδρομή από εθελοντές και υδροφόρες ΟΤΑ.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) June 13, 2026
Φωτιά και στον Σχίνο
Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα σε δασική έκταση στην περιοχή Σχίνος.
Κινητοποιήθηκαν άμεσα 25 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 9ης ΕΜΟΔΕ, οκτώ πυροσβεστικά οχήματα και ένα ελικόπτερο.
Στην επιχείρηση κατάσβεσης συνδράμουν και εθελοντές της περιοχής, με τις δυνάμεις να επιχειρούν για τον περιορισμό της φωτιάς και την αποτροπή εξάπλωσής της.
#Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Σχίνος του δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας. Κινητοποιήθηκαν 25 #πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου της 9ης ΕΜΟΔΕ , 8 οχήματα και 1 Ε/Π. Συνδρομή από εθελοντές.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) June 13, 2026
Συναγερμός για τo «cuckooing»: Η πρακτική που ανησυχεί τις Αρχές - «Ήμουν φυλακισμένος στο ίδιο μου το σπίτι»
Τρομακτικό περιστατικό στον Κηφισό: Δίκυκλο γλιτώνει από πινακίδα που ξήλωσε γερανός φορτηγού
Απίστευτο σκηνικό: Έκλεψαν την Εθνική Αγγλίας όσο προετοιμαζόταν για το πρώτο παιχνίδι του Μουντιάλ
Ο νέος πολιτικός χάρτης: Η άνοδος Τσίπρα και Καρυστιανού στη σκιά της δυσπιστίας των ψηφοφόρων και ο Αντώνης Σαμαράς
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



