Κρήτη: Νεκρή στα κρατητήρια λίγο πριν τη δίκη η 34χρονη που πέταξε το μωρό της στα σκουπίδια
Η γυναίκα βρισκόταν στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου με μεταγωγή, ενόψει της δίκης της🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος μιας 34χρονης μητέρας, η οποία κατηγορούταν πως είχε πετάξει το νεογέννητο μωρό της στα σκουπίδια πριν από περίπου ένα χρόνο.
Η γυναίκα είχε μεταχθεί το Σάββατο (20/6) στο Ηράκλειο, ενόψει της δίκης της τις επόμενες ημέρες.
Σύμφωνα με το cretalive.gr, οι πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η κοπέλα ξάπλωσε στο κρεβάτι, στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου. Κάποια στιγμή μέσα στη νύχτα σηκώθηκε να πάει τουαλέτα, επέστρεψε ξανά στο κρεβάτι και το πρωί δεν σηκώθηκε.
Αστυνομικοί πήγαν να την ξυπνήσουν, ωστόσο διαπίστωσαν ότι η 34χρονη είχε αφήσει την τελευταία της πνοή. Ο θάνατος από την αστυνομία αντιμετωπίζεται ως αιφνίδιος. Σε κάθε περίπτωση όμως, όλα θα ξεκαθαρίσουν από το πόρισμα του ιατροδικαστή.
Υπενθυμίζεται πως η νεαρή γυναίκα φέρεται να είχε γεννήσει το παιδί της μόνη στην μπανιέρα του σπιτιού της και στη συνέχεια πέταξε το νεογνό σε κάδο απορριμμάτων, στη Βιομηχανική περιοχή, κοντά στο Αστυνομικό Μέγαρο.
Σοκαρισμένος ο δικηγόρος της
Στο άκουσμα της είδησης, ο συνήγορος της 34χρονης, Γιώργος Καρούτσος, αιφνιδιάστηκε. Ο δικηγόρος της νεαρής επρόκειτο να τη συναντήσει σήμερα (21/6), προκειμένου να συζητήσουν εν όψει της δίκης. Μιλώντας στο Cretalive, εξέφρασε τη θλίψη του και το σοκ του για την τροπή που πήραν τα γεγονότα, τονίζοντας για ακόμη μία φορά ότι η εκλιπούσα ήταν μία ιδιαίτερη περίπτωση ανθρώπου.
Η 34χρονη, δήλωσε ο κ. Καρούτσος, είχε δείκτη νοημοσύνης 48-50 κι έπασχε από σχιζοφρένεια. Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο, όπως υπενθύμισε ο ίδιος, εξαρχής είχε κατατεθεί το αίτημα να κρατηθεί-νοσηλευτεί στο ψυχιατρείο των φυλακών της Θήβας και όχι στο σωφρονιστικό κατάστημα Κορυδαλλού, όπου κρατούνταν μέχρι πρότινος. Αυτό είχε ως συνέπεια να επιβαρυνθεί η υγεία της, υποστήριξε ο κ. Καρούτσος.
Τουρκικά θαλάσσια πάρκα: Φόβοι για νέα ένταση στο Αιγαίο - «Υπάρχουν τα σπέρματα μιας κρίσης»
UFO πάνω από την Ευρώπη: Οι Βρυξέλλες «στρέφουν» το βλέμμα στον ουρανό - Οι μαρτυρίες σε Ελλάδα και Κύπρο
Ένας μύκητας που «τρέφεται» με ακτινοβολία: Σοκαριστική ανακάλυψη επιστημόνων στο Τσερνόμπιλ
Πτώση ελικοπτέρου στη Σίφνο: Νιόπαντρο ζευγάρι σε γαμήλιο ταξίδι δύο από τα θύματα - Συγκλονιστικές μαρτυρίες και βίντεο-σοκ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




